fbpx
Kontakt

4 fördelar med smart lås till ytterdörren

Det är nuförtiden nödvändigt att använda sig av rätt teknologi för att skapa ett säkert, bekvämt och uppkopplat hem som ger husägare en sinnesfrid när de inte är hemma. Det är ingen överraskning att lås och nycklar har utvecklats kraftigt den senaste tiden parallellt med vår tids teknologiska utvecklingskurva. Denna innovation påverkar och har gett upphov för nya metoder av låssmedstjänster och produkter som är säkrare, effektivare och smartare.

En av de främsta funktionerna smart teknologi möjliggjort är de nyckellösa systemen för våra lås som förenklar hur vi tar oss in i huset. I denna artikel kommer vi gå över de fyra huvudsakliga fördelarna med ett smart lås.

1. Smarta lås ökar tillgänglighet

Husnycklar är bland de vanligast borttappade sakerna i vårt hushåll. Med smart lås slipper du att hålla reda på dina nycklar eller att behöva lämna över dem till exempelvis hantverkare eller släkt och vänner som behöver tillträde till ditt hus. Med ett smart lås ersätter du husnycklarna med en app i mobilen, tags och ett kodlås till ytterdörren. De säkerställer en bekväm verifiering och låser upp ditt smart lås så du aldrig behöver oroa dig för borttappade eller bortglömda nycklar.

Med tre olika alternativ att låsa upp är risken att låsa ute sig obefintlig. Har mobilen råkat ladda ut, finns möjlighet till tags, har du tappat bort din tag har du alltid kodlåset till ytterdörren.

2. Smarta lås förenklar kontrollen av säkerhet

De användarvänliga innovationerna som smart lås med kodlås till ytterdörren både förenklar vår vardag och gör den säkrare. Med smarta lås kan du själv kontrollera vem som gått in i din bostad och vid vilken tidpunkt.

Ett fördelaktigt komplement till ett smart lås som ökar säkerheten och din kontroll ytterligare är vårt kameraövervakningssystem utomhus. Det tillåter dig att se vem som står vid din dörr och prata med dem i realtid när du inte är hemma.

3. Smarta lås kan kontrolleras via smartphones

En smartphone är något de flesta personer i vårt moderna samhälle alltid har med sig, även barn i unga åldrar. Virtuella nycklar är ett värdefullt säkerhetskoncept för att låsa och låsa upp dörrar snabbt och enkelt. På samma sätt kan lampor och andra hushållsartiklar kopplas till din mobiltelefon så du har ett integrerat system där allt är samlat på ett och samma ställe.

4. Smarta lås förbättrar hela ditt säkerhetssystem

Med smart lås integrerade i ditt säkerhetssystem kan du förbättra samarbetet mellan all din säkerhetsutrustning och alla dina system. Ett fullt integrerat och automatiserat säkerhetssystem notifierar dig då något hänt och tillåter dig att kontinuerligt hålla kolla på aktivitet i och runt din bostad.

Skapa ett säkrare hem och ett fullt integrerat säkerhetssystem med smart lås

Undrar du något om hur våra smart lås fungerar eller behöver hjälp att installera det? Kontakta Säkra Larm eller läs mer om våra smarta lås och priser för våra smarta lås med kodlås till ytterdörr direkt här på vår hemsida.

Är du intresserad av våra larmlösningar?
Låt oss kontakta dig!

Genom att fylla i formuläret så kommer vi att ta kontakt med dig och hjälpa er att hitta en larmlösning som passar just er.