fbpx
Kontakt
Hemlarm

Hemlarm utan abonnemang

Skräddarsydda hemlarm för hus och lägenhet

Hemlarm sammanfattar det Säkra Larm är specialiserade på: larm för privatpersoner för alla typer av bostäder. Vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar för hemlarm och andra larm för lägenheter, radhus, fritidshus, kedjehus och villor. Det spelar ingen roll om din bostad är placerad mitt i city, eller om du bor längre ut på landet – vi på Säkra Larm kan alltid skräddarsy en larmtjänst efter dina behov och omständigheter.

Vi arbetar och utvecklar alltid vår hemlarm med fokus på bästa möjliga teknologi, funktionalitet och användarvänlighet. Vår erfarenhet och kompetens gör det möjligt för oss att erbjuda några av marknadens mest högkvalitativa hemlarm utan abonnemang och larmlösningar i en tid då allt handlar om smarta och tillgängliga lösningar. Ett hemlarm är en nödvändig detalj för det smarta hemmet där samtliga hemsystem som brandlarm, vattenlarm och inbrottslarm är integrerade med varandra för enkel användning och underhåll, samt hög funktionalitet.

Läs mer

Smarta larmlösningar

Men hur fungerar ett hemlarm? Hur är det integrerat, och hur gör det ditt hem smartare?

Ett hemlarm blir en del av det smarta hemmet genom trådlösa system och integrationer som gör det möjligt att skydda ditt hushåll från inte bara inbrott och stölder, utan även bränder och vattenläckor.

En del av våra kunder frågar sig dock fortfarande om det verkligen är nödvändigt att investera i ett hemlarm eller andra larmlösningar för hemsäkerhet. I slutändan är det naturligtvis upp till kunden själv att fatta beslut om detta, men vi vet med säkerhet att känslan av ett tryggt boende inte kan överskattas. Efter alla våra år i branschen har vi kommit att se värdet av kvalitativa och förebyggande villalarm utan abonnemang. Alla våra nöjda kunder är i sig ett argument för att Säkra Larms produktutbud klarar de höga krav som ställs på marknaden. Vår bredd och flexibilitet innebär också många valmöjligheter. Oavsett om du söker ett övervakningssystem med kameror eller ett trådlöst hemlarm så har vi en paketlösning för dig.

Säkra Larm som larmpartner

Med Säkra Larm som larmpartner behöver du heller aldrig oroa dig för krångliga installationer eller svårlösta brister. Vår skickliga kundsupport finns alltid tillgänglig för dig, och om det mot förmodan skulle vara så att ärendet är för komplicerat så tar våra skickliga larmtekniker över. Alla i vår organisation, från försäljare till tekniker, har genomgått en gedigen utbildning och innehar en bred kompetens. Detta gör att du kommer kunna få svar på dina frågor och få hjälp med dina problem, oberoende av vad de handlar om.

Hemlarm med kamera – utan abonnemang

Kvalitet, funktionalitet och avancerad teknologi är några av de ingredienser som gör att våra produkter sticker ut i mängden. Men det stannar inte där. Våra erbjudanden och priser för hemlarm bygger också på den grundläggande idén om att det ska vara mer förmånligt för dig att köpa och äga ditt hemlarm, helt utan något abonnemang. Eftersom vi skräddarsyr våra lösningar efter dina unika behov så kan du också vara säker på att du aldrig betalar för mer än vad du behöver.

Att köpa ett hemlarm utan abonnemang är en långsiktig investering som gör ditt larmägande billigare över tid och som sparar dig tusentals kronor. Efter 6 år har du sparat in ~16 000 kronor. Efter 9 år har det stigit till ~31 000 kronor; detta är också hur länge våra kunder i snitt äger sitt larm innan de väljer att uppgradera. Säkra Larms larmlösningar är dock funktionella långt efter 9 år tack vare sin gedigna konstruktion av högkvalitativt material. Produktgarantin för ditt hemlarm är fortfarande aktivt även efter 18 år, förutsatt att du har vårt serviceavtal.

Vad är ett hemlarm?

Hemlarm är utformade för att skydda dig och ditt hem mot inbrott, brand eller vattenläckor. Det gör det genom att tillhandahålla komponenter som kommunicerar med varandra och tillsammans bildar ett komplett Hemlarm. Det finns olika typer av detektorer som utlöser ett larm om de upptäcker rörelse inom sitt område, kameror som övervakar omgivningen hela tiden (dag/natt), magnetkontakter för skydd på dörrar och fönster samt olika typer att produkter för att skydda mot bränder och vattenskador. Ett säkerhetssystem ska idag även innehålla möjligheter till att övervaka och fjärrstyra från distans via mobiltelefonen så att du som husägare kan kontrollera vad som händer när du inte är hemma!

Hur fungerar ett hemlarm?

Ett hemlarm fungerar först och främst som avskräckande gentemot oinbjudna gäster samt för att skydda dig och din bostad mot bränder och vattenskador.

Statistiken visar att Inbrottstjuvar kommer att avskräckas från att bryta sig in i ett hem med ett säkerhetssystem. Ett hemlarm kan kopplas via en så kallad privatkoppling till din och dina närmastes mobiltelefoner, om larmet skulle lösa ut kan du själv tillkalla räddningstjänst för snabb åtgärd vid nödsituationer. Du kan också välja att ha ditt larm kopplat till en larmcentral med väktartjänst.

Larmkomponenterna installeras i bostaden och skräddarsys efter de specifika behoven så du kan styra det och använda när det behövs.  Dessutom – om saker och ting mot all förmodan skulle gå fel – till exempel om någon försöker göra inbrott eller om det uppstår rökutveckling i bostaden så tjuter hemlarmet och du blir notifierad.

Mindre

Få en kostnadsfri rådgivning och offert

Skräddarsydda larmlösningar för ditt hem.

  Är du intresserad av en modern hemlarmslösning?
  Vad söker du ett larmsystem till?

  Genom att klicka på knappen "Få en gratis offert" godkänner jag att Säkra Larm kan kontakta mig via SMS eller ringa mig på det telefonnummer jag gett. Dina uppgifter samlas in och behandlas i enlighet med vår sekretesspolicy.

  Tre fördelar
  - Hemlarm

  Skräddarsytt

  Vi skräddarsyr alltid efter kundens behov och ni kan själva välja om ni vill koppla larmet till larmcentral och/eller era mobiltelefoner.

  Tryggt, säkert och bäst i test

  Säkra Larm funnits i över 15 år och kan med stolthet säga att vi kan säkerhet. Samtidigt vann vi nyligen ”bäst i test hemlarm” i pc för alla!

  Ekonomiskt

  Mer ekonomiskt fördelaktigt att äga än att hyra, larm är en investering och något man alltid kommer vilja ha.

  Trådlöst hemlarm med smarta funktioner

  Ett Hemlarm ska inte bara tryggt och säkert, det ska även kunna anpassas för ditt behov. Vårt larmsystem har blivit utsett till Bäst i test flertalet gånger och en av de största anledningar är att det passar alla. Oavsett om du vill ha det så enkelt som möjligt eller kunna göra mer avancerade funktioner och inställningar.

  Vårt nya Smarta Hemlarm har massor med smarta funktioner som ger dig som kund extra värde.

  • Tvåvägskommunikation till larmcentral – Om larmet går kan du prata direkt med larmcentralen via din IQ Panel, har du inte mobilen tillgänglig eller är i en situation där du inte kan använda mobilen så kan du vara trygg med vetskapen om att larmcentralen ändå kan nå dig. Funktionen kallas även för Röstenhet och är en funktion som få larmbolag kan erbjuda.
  • Använd din mobiltelefon för enkel Av/pålarmning – Larma av/på enkelt via mobilen när du kör upp på infarten, få notiser om du lämnat din bostad men glömt att larma på. Att ha ett hemlarm ska vara enkelt och smidigt.
  • Byggd för framtiden – Vårt larmsystem kommunicerar över både 4G(LTE) och WiFi så du behöver inte oroa dig när 2g och 3G-nätet släcks ned.
  • Tryggt för den som är hemma – Är det någon utanför din dörr eller på din tomt som du känner osäkerhet kring? IQ Panel har en 7¨HD Touchskärm och med våra videokameror eller Video Dörrklocka kan du se video och prata med den som står utanför utan att behöva öppna din bostad. Samma möjlighet finns även via vår app.
  • Integrera ditt elektroniska dörrlås – Slipp nyckelhantering helt genom att integrera ditt elektroniska dörrlås med larmet. Lås upp dörren och larma av från distans. Säkerställ att dörren alltid är låst när du inte är hemma.
  • Koppla ihop ditt larm med våra rök och värmedetektorer – En brand kan ske snabbt och snabb åtgärd är det viktigaste för att förhindra katastrofer. Med vårt larmsystem har du möjlighet till snabb åtgärd från larmcentral, räddningstjänst eller grannar, oavsett om du själv eller hemma eller ej.
  • Säkerhet – Vårt hemlarm är ett marknadens säkraste larmssytem, Med 128 bit AES kryptering, Power G kommunikation och frekvenshoppning via 50 kanaler är ditt larm i stort sett omöjligt att störa ut.

  För att ett hemlarm ska kunna klassificeras som “Smart” tycker vi på Säkra Larm att de behöver uppfylla vissa krav. De ska bland annat vara smidiga att installera, vara enkla att underhålla, samt inte störa dig eller familjen i vardagen. Ett bäst i test hemlarm ska i princip vara osynligt och vara så enkelt att sköta om att de knappt märks av. Därför satsar Säkra Larm mycket på trådlösa hemlarm med smarta funktionaliteter i form av webbaserade portaler, samt fjärr- och tagkontroller. Vi erbjuder ett komplett utbud av smarta, trådlösa och skalbara system och hemlarm som vi skräddarsyr efter dina behov, och din fastighets förutsättningar.

  Läs mer

  Tillbehör och smarta lösningar

  Utöver våra grundläggande larmpaket erbjuder vi också många olika högkvalitativa och praktiska tillbehör. Du kan enkelt beställa några av Säkra Larms smarta produkter via vår webshop för att komplettera ditt hemlarm och anpassa det efter dina behov. Alltifrån batterier för dörrklockor med kamera, till användarhandböcker och brandlarm.

  Om du dessutom laddar ner vår app via App Store eller Google Play kan du alltid övervaka och hantera ditt larmsystem direkt i mobilen – var du än befinner dig. Perfekt under semesterresan, när du är på jobbet, och naturligtvis också för att kunna kontrollera ditt fritidshus som kanske står tomt under långa perioder. Kompletterar du även den traditionella vakttjänsten med en privatkoppling gör du det enkelt för dig att överblicka bostaden och agera snabbt vid behov.

  Bäst-i-test Hemlarm från Säkra Larm

  Uttrycket “bäst-i-test” har under årens lopp tappat sin mening. Detta är för att larmföretag antingen gör sina egna tester, och blir med det såklart väldigt partiska, eller betalar ett tredje parti att testa deras produkter.

  Säkra Larms huvudsakliga mål är att göra din vardag och fastighet tryggare, och det uppnår vi inte genom att publicera vinklade artiklar om “bäst-i-test” hemlarm. De enda omdömena vi behöver för att vi ska vara säkra på att våra hemlarm håller en “bäst-i-test” standard är från våra trogna kunders omdömen som du kan läsa längre ned på sidan eller på reco.se.

  Hem- och lägenhetslarm till bra pris

  Oavsett vilken typ av lokal ni huserar i så har vi hemlarm och övervakningslösningar för just dina specifika förutsättningar; alltid till ett överkomligt pris utan abonnemang. Vi uppmuntrar alltid både privat- och företagskunder att ta hjälp av vår professionella personal för att kunna fatta bästa möjliga beslut i valet av larmsystem.

  På så vis kan du alltid känna dig säker på att du investerar i ett passande och kvalitetstestat hemlarm utan abonnemang, och kan också få professionell hjälp med att installera det på ett korrekt sätt. Detta innebär visserligen inte nödvändigtvis sänkt försäkringspremie, men oavsett detta kan du vara säker på att alla försäkringsbolag ställer sig mycket positiva till våra larm-, vatten-, och brandsystem.

  Säkra Larms främsta mål är att leverera en lösning som bidrar till en tryggare vardag för dig och din familj. Kontakta oss gärna för mer information om våra skräddarsydda larmlösningar för din boendeform. Besök gärna vår blogg och läs mer om fördelarna och anledningarna till att investera i ett inbrottslarm, samt vad ett kvalitetstestat hemlarm med kamera utan abonnemang kan åstadkomma i din vardag.

  Mindre

  Vad sparar du på att äga ditt larm?

  Hos Säkra Larm äger du ditt larm, det gör ditt larmägande billigare över tid.
  Testa själv nedan för att se vad du sparar som kund hos oss.

  Tid som larmägare (år)
  1
  3
  6
  9
  12
  15
  18
  =
  Du sparar:
  20 811 kr
  Visste du att alla våra kunder äger sitt larm från dag 1. Oavsett om du inte tänkt bo kvar längre än ett 9 år så kan du alltid flytta med dig larmet till din nya bostad eller sälja det tillsammans med din nuvarande bostad

  Frågor & Svar

  Kan jag utföra ett test av mitt hemlarm?

  Ja, vi rekommenderar att testa ditt hemlarm och anslutningen till din larmcentral minst en gång per år. Vi rekommenderar även att göra ett extra test på ditt hemlarm innan du ska iväg på en längre resa.

  Hur utför jag ett test av mitt hemlarm?

  1. Om du har ditt larm uppkopplat till larmcentral så börjar du med att meddela dem om att du vill testa ditt larmsystem.
  2. Aktivera ditt hemlarm och lämna bostaden
  3. Vänta tills ditt hemlarm är fullt aktiverat
  4. Gå in i bostaden och utlös de komponenter du vill testa
  5. Låt larmet vara igång i minst 30 sekunder innan du larmar av
  6. Vänta på återkoppling från larmcentralen och väktare, samt kontrollera att du fått en notis i din mobil/mobiler

  Fungerar inte en komponent eller har du inte fått återkoppling från din larmcentral eller notis i din mobil ber vi dig kontakta vår kundtjänst.

  Kan jag ha hemlarm om jag har husdjur?

  Ja, ditt hemlarm går att anpassa efter dina husdjur vid installationstillfället. Vi kan dock aldrig garantera att våra hemlarm passar alla husdjur. För att vara på den säkra sidan ber vi dig kontakta oss för att se om vi kan hitta en lösning för ditt behov.

  Vilket hemlarm är bäst i test?

  Alla bostäder är unika och har således olika behov. Säkra Larm hjälper dig ta fram ett skräddarsytt hemlarmsystem baserat på dina behov och förutsättningar och ser till att din bostad är så säker den kan bli.

  Vad är fördelarna med ett hemlarm utan abonnemang?

  Med ett hemlarm utan abonnemang slipper du dyra månadskostnader som under årens lopp långt kommer överskrida larmets värde. Hos Säkra Larm äger du alltid ditt larm som i slutändan kommer spara dig tusentals kronor. Testa vår prisjämförelse på vår hemsida för att se hur mycket du kan spara.

  Är jag själv ansvarig för att kontrollera mitt hemlarm?

  Ja, du ansvarar själv för kontrollen av ditt hemlarm. Du är dock mer än välkommen att kontakta oss direkt om du har några frågor eller om det uppstår några problem.

  Vad ska man göra om man får inbrott när man är hemma?

  En bostad utrustad med ett hemlarm avskräcker de flesta inbrottstjuvar från att göra inbrott från första början. Tar de sig ändå in ska du använda överfallsfallslarmet, låsa in dig i ett säkert rum och ringa polisen, undvika konfrontation och invänta polisens eller en väktares ankomst.

  Vad kostar ett hemlarm?

  Kostnaden för ett hemlarm beror på en rad olika faktorer. kontakta oss så hjälper vi dig se över vad kostnaden blir i ditt fall.

  Vilket hemlarm ska man välja?

  Du behöver inte välja ett specifikt hemlarm. Säkra Larm arbetar med skräddarsydda hemlarmsystem som baseras på dina behov och din bostads förutsättningar.

  Är du intresserad av våra larmlösningar?
  Låt oss kontakta dig!

  Fler produkter
  att läsa om

  Övervakningskamera

  Läs mer

  Brandlarm

  Läs mer

  Vattenfelsbrytare

  Läs mer
  Vilket larmbehov har du?Våra produkter