fbpx
Kontakt
Viktig information från Säkra Larm batch 1

Nyhetsbrev från Säkra Larm.
Viktig information – Larmcentralsbyte.

Viktig information – Larmcentralsbyte

Vi på Säkra Larm, en del av Secitskoncernen, utökar nu vårt samarbete med Westra Security som också är en del av koncernen. Detta medför att alla våra kunder med larmcentral kopplad till Security Assistance kommer att kopplas till Westra Security från och med: 2024-02-28.

En del av vår målsättning är att stärka tryggheten för våra kunder och med detta steg kan vi säkerställa snabb och effektiv respons vid larm, dygnet runt. Westra Security är en certifierad larmcentral med ett omfattande nätverk av bevakningsföretag över hela Sverige. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt med att utveckla nya funktioner, ett exempel är 2-vägs-röstsamtal mellan IQ-panel 4 och Westra. För oss inom Secitskoncernen är det viktigt att ligga i framkant när det gäller säkerhetsbranschens utveckling framåt.

Nedan finner ni viktiga kontaktuppgifter:

• Nummer vid larm: 010-550 14 49

• Nummer för återkallning av Larm: 010-550 14 49

• Akut teknisk jour (24/7): 010-333 32 93 (välj teknisk support)

Lägg gärna till dessa nummer i er telefonlista redan idag, så ni inte riskerar att missa ett samtal under pågående inbrott.

Vi vill understryka att denna förändring inte medför några pris- eller villkorsförändringar för er, utan vi strävar efter att säkerställa en trygg och säker larmtjänst till ett förmånligt pris.

Vi vill passa på att tacka er för fortsatt förtroende och vid eventuella frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss på:
servicedesk@sakralarm.se eller 010-333 32 93.

Med vänliga hälsningar,

Teamet på Säkra Larm & Westra Security

FacebookLinkedInYouTubeInstagramHome Page