Intresseanmälan
Karriär

Gör karriär hos oss

Karriär hos Säkra Larm

Säkra Larm hjälper människor varje dag till en tryggare vardag och ett säkrare hem.
Vi brinner för försäljning med kvalité i fokus. På Säkra Larm får du jobba med marknadsledande produkter i ett av Sveriges största larmbolag.

Är du beredd att ge 100% så hjälper vi dig att lyckas och göra karriär inom försäljning.

Arbetsglädje

Arbetsglädje och gemensamt engagemang är viktigt för oss på Säkra Larm och vi är övertygade om att det är det som fortsätter driva oss framåt efter 15 år i branschen.

På Säkra Larm är alla viktiga och vi har lärt oss att bakgrund, kön eller etnicitet spelar mindre roll när man jobbar tillsammans mot uppsatta mål. Det är snarare än fördel, därför spelar det ingen roll vem du är eller vad du jobbat med tidigare, så länge du har rätt vilja och ambition så kommer jobba tillsammans för att utvecklas. Vi genomför även regelbundna medarbetarsamtal där du får möjlighet att nå dina karriärsmål inom företaget.

Vi ser oss själva som ett stort team och försöker även hitta på aktiviteter och event utanför arbetet, det har skapat en stark gemenskap och är en av anledningarna till att vår personal vill jobba på Säkra Larm.

Utbildning

Vi erbjuder marknadens bästa säljutbildning i Säkra akademi, en utbildning där vi varvar både teori och praktik i 5 steg.

Våra säljare genomgår alltid 1 veckas teoretisk utbildning innan de får börja jobbet som säljare.

Genom akademin tillsammans med hårt arbete skapar vi Sveriges bästa direktförsäljare och garanterar en gedigen säljutbildning som du kan använda som språngbräda i din försäljningskarriär.

Utbildningen pågår parallellt med ditt heltidsjobb som säljare under 1 års tid och avslutas med ett kunskapstest för att fastställa din kompetens. Du får därefter ett diplom och ett kursbevis som intygar din kunskap.

En ovärderlig merit och investering för framtiden.

Karriär

Visste du att de flesta av våra teamleaders, fältcoacher och säljchefer började som säljare på Säkra Larm?

Alla våra chefer vet hur det är att jobba som säljare, de har förståelse och kunskap vilket skapar förutsättningar för våra säljare att lyckas.

Har du ambitioner på att en dag jobba i en chefsroll? På Säkra Larm så ser vi till att du får all stöttning och utbildning som krävs för att du ska kunna uppnå dina mål och ambitioner.

Säljkonferenser

Vill du ha ett jobb som ger dig den där extra bonusen att kämpa för?

Många av oss på Säkra Larm har en idrotts/tävlingsbakgrund och vi älskar att tävla.

Vi har minst 2 större resetävlingar varje år och även en del mindre tävlingar och aktiviteter.

Tidigare säljresor:

2018
Warszawa & Madrid

2017
Las Vegas & Tel Aviv

2016
Alicante & Prag

2015
Kroatien & New York

Vilket larmbehov har du?Våra produkter