fbpx
Kontakt
Larmföretag Varberg

Larmföretag Varberg

Säkra Larm grundades 2003 och är idag ett av Varbergs största privata larmföretag. Vi har hjälpt över 50 000 kunder att Säkra sina hem.

Säkra och moderna trygghetslösningar som ger ett effektivt skydd mot inbrott, brand samt fukt- eller vattenskador.

Vad sparar du på att äga ditt larm?

Hos Säkra Larm äger du ditt larm, det gör ditt larmägande billigare över tid.
Testa själv nedan för att se vad du sparar som kund hos oss.

Tid som larmägare (år)
1
3
6
9
12
15
18
=
Du sparar:
20 811 kr
Visste du att alla våra kunder äger sitt larm från dag 1. Oavsett om du inte tänkt bo kvar längre än ett 9 år så kan du alltid flytta med dig larmet till din nya bostad eller sälja det tillsammans med din nuvarande bostad

Vi erbjuder prisvärda larmtjänster för dig i Varberg

Vi erbjuder prisvärda, men framförallt kvalitativa och högteknologiska larmlösningar. För att vi är en av få aktörer som väljer att fokusera på köp snarare än abonnemang. Naturligtvis samarbetar vi också med de allra bästa i Sverige och är mångåriga partners med Securitas. Ett välkänt och etablerat larmföretag i Varberg som säkerställer våra och kundernas högt ställda krav på säkerhet.

Läs mer

Vad gäller vårt produktutbud så är hemlarm är en viktig del. Men, vårt erbjudande stannar inte där utan omfattar mycket mer än bara inbrottsskydd och övervakning. Mer specifikt har vi byggt vår katalog på mångfacetterade paketlösningar som inkluderar färgkameradetektorer, rörelsedetektorer och magnetkontakter för både fönster och dörrar. Larmets rök- och värmedetektorer innebär också en effektiv brandskyddslösning och så fort larmet utlöses så skickas en bildsekvens till din telefon.

Mindre

Hemlarm

Övervakningskamera

Smart hemlarm

Så säger våra kunder om oss

"Nu kunde vi även få kameraövervakning hemma. Plus att vi äger all utrustning"
Jennie
Stockholm
“Säkra Larm känns som en bra och trygg leverantör”
Mattias & Anna
Gävle
"Priset och att ha sitt larm direktuppkopplat mot en etablerad larmcentral gjorde att vi bytte larmleverantör till Säkra Larm"
Thomas & Jeanette
Göteborg
"Möjligheten att kunna skydda sig mot inbrott, brand och vattenskador utan att behöva hyra utrustning"
Inger & Ola
Kalmar

Skräddarsydd larmlösning för dig i Varberg

Utöver våra hem- och företagslarm har vi också ett alternativ för dig i Varberg som vill skydda hushållet från vattenskador och läckage. Denna typ av fuktproblem är en vanlig följd av läckande rör eller korrosion, men genom att installera vår automatiska vattenfelsbrytare Watersafe så behöver du inte längre oroa dig. Inte ens i samband med nyinstallationer eller om du bor i äldre fastigheter med gamla rörkopplingar.

Läs mer

Brytaren har en sensor som i kontakt med vatten, stänger huvudvattenledningen och skickar ett vattenlarm till dig. Perfekt för alla typer av villor, radhus och fritidshus. Vårt larm för vattenläckage är en förebyggande lösning som minskar risken för omfattande fuktskador och kostnader. Kontakta gärna vårt vattenteam för mer information eller läs mer här. Självklart utförs arbetet av auktoriserad VVS-personal och i anslutning till installation erbjuder vi också ett anläggningsintyg.

Vi på Säkra Larm erbjuder många olika tjänster, produkter och lösningar för alltid kunna tillgodose just ditt behov. Men, varför bör du egentligen investera i ett säkrare hem? Helt enkelt för att det är det bästa sättet att förebygga inbrott, bränder och olyckor. En försäkran om ett säkert hem – dag som natt. Tack vare våra flexibla och effektiva lösningar kan dina husdjur också röra sig fritt i bostaden, utan att lösa ut larmet.

Eftersom våra trådlösa larmsystem också erbjuder funktionen privatkoppling så behöver du inte känna att säkerheten står och faller med den tid som det tar för väktaren att dyka upp. I och med att du själv får all information direkt skickad till din telefon kan du enkelt ta kontroll över situationen utan vidare dröjsmål, till exempel genom att kontakta en granne eller någon annan som håller till nära platsen.

Mindre

Säkra Larm - bästa kundtjänst och support

Trygghet är en självklar del av Säkra Larms erbjudande och begränsas inte genom enbart installation av våra säkerhetslösningar, utan betyder också snabb och tillmötesgående support för dig som kund på Säkra Larm. Skulle problem eller frågetecken uppstå är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst som kommer hjälpa dig på bästa sätt. I de fall som vår kundtjänst inte har lösningen på just dina problem så kan våra professionella larmtekniker komma ut och hjälpa dig med ditt ärende. Skulle ärendet vara akut så finns hjälp tillgängligt 24 timmar om dygnet.

Läs mer

En stor fördel för dig med oss som larmleverantör är att våra tjänster alltid kan överblickas och hanteras via vår app. Du laddar enkelt ner denna via App Store eller Google Play. På så vis är det alltid enkelt att läsa av larmets status och naturligtvis koppla på eller av systemet – även på distans. Skulle det uppstå problem eller felaktigheter så visas detta också i appen.

Vi är en erfaren aktör inom larmbranschen och vi har hela tiden fokuserat på att utveckla högkvalitativa säkerhetslösningar för kundernas unika behov och förutsättningar. Vår affärsidé är baserad på de fyra pelarna Ekonomi, Service, Kvalitet och Kompetens. Sammanfattningsvis innebär dessa en strävan att i alla lägen erbjuda förmånliga och högteknologiska lösningar i kombination med heltäckande, professionell och personlig service. Oavsett vem du talar med eller möter inom vår organisation kan du därför vara säker på att personen i fråga kan hjälpa dig i ditt ärende.

Mindre

Ditt larmföretag i Varberg

Vi på Säkra Larm är ditt lokala larmföretag i Varberg. Kontakta oss redan idag för mer information eller för att boka in en gratis konsultation. Som kund kan det vara svårt att veta vilken lösning som passar bäst. Därför guidar vi dig som känner dig vilse i djungeln av larmsystem och säkerhetslösningar, utan att du för den delen skull ska riskera att i slutändan behöva betala för mer än vad du egentligen behöver. Vår inställning är att Ditt är ditt och larm är något man ska äga.

Nyheter

Hemlarm utan abonnemang

Att installera ett hemlarm i bostaden gör att du och din familj kan känna er trygga och att era ägodelar är i säkert förvar, både när ni är hemma och [...]

7 bra anledningar att investera i ett larmsystem till kontoret

1. Skydda din verksamhet och era tillgångar med ett larmsystem Ett företags materiella tillgångar är vissa företags största tillgång. Oavsett om det är ett företags största tillgång eller inte så [...]

Därför bör du investera i trådlöst villalarm

Att ha ett villalarm är idag inte något ovanligt, allt fler väljer helt enkelt att prioritera ett tryggt hem. Fortsätt läsa för att ta del av varför vi tror att [...]