Intresseanmälan
Smart Lås & Smart Lock

Säkra Larm – Smart Lås & Smart Lock

Säkra Larm - Smart Lock

Din telefon? Trådlös. Ditt nätverk? Trådlöst. Ditt dörrlås… trådlöst? Ja, varför inte.
Detta är vad vi på Säkra Larm kallar smarta lås – Smart door lock. Våra senaste nykomlingar (ID Lock 101 & ID Lock 150) i vår familj av automatiserade hemsystem för det Smarta och moderna hemmets funktionalitet och säkerhets-/riskhantering.

Hur fungerar ett Smart Lås?

Smart Lås (Smart Lock) är ett digitaliserat och elektroniskt låssystem för dina dörrar som gör ditt hem enklare, säkrare och mer flexibelt. Det ger dig och din familj möjligheten att kontrollera era dörrar på ett helt enkelt smartare sätt. De låser sig automatiskt (om ni vill) tre sekunder efter ni stängt dörren, och skulle ni av misstag råka låsa upp dörren så låser det om sig inom samma tidsperiod om den inte öppnats. Ett digitaliserat låssystem som du enkelt håller uppdaterat med den senaste programvaran via en app i mobilen.

Läs mer

Smart Lås – Säkert och smidigt

Med Smart Lås har du alltid en möjlighet att ta er in i er bostad. Ni ersätter era vanliga nycklar med en dynamisk duo i form av Smart Lås RFID-brickor (nyckelbrickor) och låskoder. Smart Lås stödjer upp till 9 stycken brickor och 9 stycken låskoder på en och samma gång.

Nyckelbrickorna ger er den extra säkerhet ni behöver på era dörrar och bostad för att minimera risken för inbrott. De har en enkel konfigurering och behövs bara skannas framför avläsaren för att dörren ska låsas upp. Om ni skulle råka tappa bort en av dem eller bli bestulen på dem så finns möjligheten till att deaktivera brickorna; så slipper ni byta ut hela låshuset.

Samtidigt erbjuder Låskoderna er en bekväm flexibilitet i vardagen för dig, din familj, bekanta och hantverkare. Huvudkoden ersätter alla nycklar ni tidigare behövt gömma under blomkrukan eller överlåtit till släkt och vänner som kan tänkas behöva åtkomst till ert hem. Och är det hantverkare som behöver bli insläppta för att kunna utföra sitt arbete medan ni inte är närvarande kan ni ange en tillfällig behörighetskod som varar 1, 2, 5, 10 gånger, alternativt i 12 eller 24 timmar.

Mindre

Smart Lås reagerar på värme

I Smart Lås finns det även ett separat larm inbyggt. Larmsystemets funktioner innefattar:

– Värmedetektor på insidan av dörren som reagerar vid höga temperaturer. När temperaturen överskrider +55°C går larmet igång för att påkalla er uppmärksamhet vid t.ex. brand, och kan på så sätt guida dig och din familj till utgången vid kraftig rök.

– Inbrottslarm som sätts igång då någon försöker separera dörren från karmen utan att först ha låst upp/larmat av för att avskräcka förövaren. Larmet reagerar långt innan gärningsmannen lyckats bryta upp dörren så ni har chansen att kalla på polis eller utrymma.

Läs mer

Smart Lås – kontroll via telefon eller dator

Smart Lås ger möjligheten att ta det en nivå högre gällande integration, flexibilitet och hantering (Smart Lock WiFi). Denna nivå uppnås genom att ni installerar en modul vid namn Z-Wave; ett av de stora namnen på marknaden inom hemautomation och är ett trådlöst nätverk som används för att koppla samman olika hemsystem.

Modulen tillåter er att ansluta ert Smart Lås till valfri smart centralenhet, som ingår i t.ex. vårt Villa- eller Hemlarmpaket. Detta gör att ni precis som med Villa-/Hemlarmet kan styra och kontrollera avancerade inställningar på ert Smart Lås trådlöst via mobiler och datorer. En smart funktion så att alla era larm och system är smidigt integrerade med varandra och samlade på en och samma plats.

När ni anslutit ert Smart Lås med Z-Wave får ni även tillgång att se aktiviteten som försiggår hos ert lås, ni kan se och kontrollera:
– Notifikationer om vem och när någon låst upp ert Smart Lås via nyckelbricka eller kod
– Inbrottsnotifikationer om när någon försökt separera dörren från karmen
– Temperaturnotifikationer när och om höga temperaturer uppstått
– Notifikationer om felaktig inmatning av behörighetskod

Mindre

Smart Lås anpassat för nordiskt klimat

Smart Lås ytterdörr/dörr är skapad för och av skandinaver och är med det i åtanke anpassad efter vårt varierande och tuffa klimat, samt att de är designade för att lätt kunna installeras i den skandinaviska standarden på dörrar. Låshuset är byggt i ett rosttrögt material som tål skiftande grader från -25 ända upp till +70 °C, som med sin heltäckande vädertätning håller sig torr i ur och skur.

Låset är även en godkänd låsenhet (klass 3) enligt SSF:s (Stöldskyddsföreningen) norm 3522. Normen behandlar kraven en låsenhet måste uppfylla för att kunna bli SSF godkända och få en klassificering, där granskningen utgår ifrån: hållfasthet och prestanda, dyrkning och manipulation, manuella och/eller elektriska angrepp samt funktionalitet.

Våra Smarta dörrlås (Smart Door Lock) har marknadens mest moderna och uppdaterade teknologi. Och för att se till att den håller den kvalité vi vet att ni kräver och förtjänar, samt att den håller en standard vi kan vara stolta över, fortsätter vi att förbättra och förnya våra produkter. Efter många tester så är nu programvaran och låset för dörren hos våra Smarta Lås redo att användas för att ge er möjligheten att styra låsning och upplåsning direkt via er mobil.

Läs mer

Skräddarsydda lösningar med Smart Lås

Vi arbetar som en skräddare på Säkra Larm. Vi tar dig och din lokals mått för att skräddarsy ett plagg som passar er perfekt. Så vare sig ni är ute efter ett inbrottslarm, brandlarm eller liknande så har vi något som passar alla vare sig det är för en villa, radhus eller en företagslokal. Vi välkomnar er att kontakta oss om ni vill ha tips och råd kring våra system, om ni söker allmän information, eller vill diskutera våra produkter och de fördelar det innebär att äga en av dem.

Med vårt nya sortiment är vi ivriga att få berätta mer om våra Smarta Lås (ID Lock 101 & ID Lock 150), så vi kan göra er bostad både smartare och säkrare att vistas i. Så låt oss hjälpa er att både välja ut rätt system för er lokal eller ert hem.

Mindre

Tre fördelar
- Smart Lock

Enkelt och smidigt

Kontrollera ytterdörren hemma utan nycklar. Lås upp eller lås ytterdörren via en app eller via låskoder.

Få notifikationer

Få notifikationer i din telefon om vem och när någon låst upp, om någon försöker bryta sig in, slår in fel kod eller vid hög temperatur (brandvarning)

Tillfälliga låskoder

Ge en tillfällig behörighetskod som varar 1, 2, 5, 10 gånger, alternativt i 12 eller 24 timmar till t.ex hantverkare eller besökare.

Smart Lock
Smart Lock

Prisjämförelse - vad sparar du på att äga ditt larm?

Hos Säkra Larm äger du ditt larm, det gör ditt larmägande billigare över tid.
Testa själv nedan för att se vad du sparar som kund hos oss.

Tid som larmägare (år)
1
3
6
9
12
15
18
=
Du sparar 20 811 kr
Visste du att alla våra kunder äger sitt larm från dag 1. Oavsett om du inte tänkt bo kvar längre än ett 9 år så kan du alltid flytta med dig larmet till din nya bostad eller sälja det tillsammans med din nuvarande bostad

Är du intresserad av våra larmlösningar?
Låt oss kontakta dig!

Genom att fylla i formuläret så kommer vi att ta kontakt med dig och hjälpa er att hitta en larmlösning som passar just er.


VillalarmHemlarmBrandlarmVattenfelsbrytareÖvervakningskameraFöretagslarmSmart PlugSmart Lock


Fler produkter
att läsa om

Hemlarm

Läs mer

Brandlarm

Läs mer

Vattenfelsbrytare

Läs mer
Vilket larmbehov har du?Våra produkter