fbpx
Kontakt

Säkra Larm blir en del av Secits-koncernen

Under sommaren har vi vuxit oss större och starkare på den svenska säkerhetsmarknaden med en ny ägare – Secits Holding AB. Med nya muskler och möjligheter kommer vi att ge dig som kund flera fördelar, bland annat bättre och snabbare service.

Dubbel teknisk support!

Nu blir vi dubbelt så många tekniker på Säkra Larm. Du som är kund kan räkna med bättre och snabbare service, om du behöver teknisk hjälp med ditt hemlarm. Nya kunder kan räkna med att snabb installation av hemlarm, säkerhetsprodukter och kamerasystem.

Bättre flyt i kundtjänst!

Varje dag får vi ungefär 500 samtal och mejl från våra kunder med frågor som handlar om allt från tekniska funktioner till fakturor. Nu ser vi över och vässar processerna för snabbare ärendehantering och support. Testa oss gärna och kom med feedback! Här når du oss.

Säkra certifierade rutiner på allt

Secits har tillsammans med Säkra Larm påbörjat arbetet med ISO-certifieringar för bland annat kvalitet, miljö, informationssäkerhet. Vi kommer även att öka i kvalitet genom olika branschstandarder, certifieringar och ackrediteringar enligt branschens krav för att bli en självklar leverantör av säkerhet.

Vilka är Secits?

Secits Holding AB är ett svenskt börsnoterat bolag som är specialiserade på avancerade säkerhetstjänster och anpassade lösningar med hög IT-säkerhet för företag och myndigheter som vill skydda sin verksamhet.

Säkra Larm AB är nu ett dotterbolag i Secits-koncernen. Det är en stor tillgång och vi kommer att ha nytta av varandras specialistkunskaper.

Vill du komplettera säkerheten där hemma? Fråga oss om någonting?

Säkra Larm har öppet 08.15 till 16.00 helgfria vardagar, hela sommaren!