Intresseanmälan
Smart lås & kodlås för ytterdörren

Smart Lås & kodlås till ytterdörrar

Säkra Larm - Kodlås till ytterdörren

Vi moderniserar våra hem och det mesta kan idag skötas via en app, du kan nu även välja att koppla ett av marknadens mest moderna dörrlås till ditt hemlarm. Kodlås, elektroniskt lås eller smart lås, kärt barn har många namn men vi på Säkra Larm kallar det smart lås.

Våra senaste produkter (ID Lock 101 & ID Lock 150) i vår familj av automatiserade hemsystem för det smarta och moderna hemmet.

Läs mer

Hur fungerar ett smart lås?

Ett smart lås för er ytterdörr är ett digitaliserat och elektroniskt låssystem för dina dörrar som gör ditt hem enklare, säkrare och mer flexibelt. Det ger dig och din familj möjligheten att kontrollera era dörrar på ett helt enkelt smartare sätt. De låser sig automatiskt (om ni vill) tre sekunder efter ni stängt dörren, och skulle ni av misstag råka låsa upp dörren så låser det om sig inom samma tidsperiod om den inte öppnats. Ett digitaliserat kodlås till ytterdörren som du enkelt håller uppdaterat med den senaste programvaran via en app i mobilen.

Smart Lås – Säkert och smidigt

Med smart kodlås till ytterdörren har du alltid en möjlighet att ta er in i er bostad. Ni ersätter era vanliga nycklar med en dynamisk duo i form av smart lås RFID-brickor (nyckelbrickor) och låskoder. Smart Lås stödjer upp till 9 brickor och 9 låskoder på en och samma gång.

Nyckelbrickorna ger er den extra säkerhet ni behöver på era dörrar och bostad för att minimera risken för inbrott. De har en enkel konfigurering och behövs bara skannas framför avläsaren för att dörren ska låsas upp. Om ni skulle råka tappa bort en av dem eller bli bestulen på dem så finns möjligheten till att deaktivera brickorna, så slipper ni byta ut hela låshuset.

Samtidigt erbjuder kodlåset till ytterdörren er en bekväm flexibilitet i vardagen för dig, din familj, bekanta och hantverkare. Koden ersätter alla nycklar ni tidigare behövt gömma under blomkrukan eller överlåtit till släkt och vänner som kan tänkas behöva åtkomst till ert hem. Och är det hantverkare som behöver bli insläppta för att kunna utföra sitt arbete medan ni inte är närvarande kan ni ange en tillfällig behörighetskod som varar 1, 2, 5, 10 gånger, alternativt i 12 eller 24 timmar.

Mindre

Tre fördelar
- smart lås

Enkelt och smidigt

Kontrollera ytterdörren hemma utan nycklar. Lås upp eller lås ytterdörren via en app, med brickor eller via låskoder.

Kvalité

Godkänd låsenhet som är byggd för nordiska förhållanden

Tillfälliga låskoder

Ge en tillfällig behörighetskod som varar 1, 2, 5, 10 gånger, alternativt i 12 eller 24 timmar till t.ex hantverkare eller besökare.

Smart Lås - ytterdörren reagerar på värme

I ett smart lås finns det även ett separat larm inbyggt. Larmsystemets funktioner innefattar:

– Värmedetektor på insidan av det smarta låset som reagerar vid höga temperaturer. När temperaturen överskrider +55°C går larmet igång för att påkalla er uppmärksamhet vid till exempel brand eller värmeutveckling.

– Inbrottslarm som sätts igång då någon försöker separera dörren från karmen utan att först ha låst upp/larmat av för att avskräcka förövaren. Larmet reagerar långt innan gärningsmannen lyckats bryta upp dörren så ni har chansen att kalla på polis eller utrymma.

Läs mer

Smart Lås till dörren, öppna och lås med kod eller app

Ett smart lås till ytterdörren ger er möjligheten att ta det en nivå högre gällande integration, flexibilitet och hantering. Denna nivå uppnås genom installation av smart lås med tillhörande Z-wave modul; ett av de stora namnen på marknaden inom hemautomation och är ett trådlöst nätverk som används för att koppla samman olika hemsystem.

Modulen tillåter er att ansluta ert smart Lås till valfri smart centralenhet, som ingår i t.ex. vårt Villa- eller Hemlarmpaket. Detta gör att ni precis som med Villa-/Hemlarmet kan styra och kontrollera avancerade inställningar på ert smart Lås trådlöst via mobiler och datorer. En smart funktion så att ert hemlarm och andra system är smidigt integrerade med varandra och samlade på en och samma plats.

Mindre

Kodlås och handtag till ytterdörren - anpasssat för nordiskt klimat

Säkra Larms smart lås och handtag till dörren är skapad för och av skandinaver och är med det i åtanke anpassad efter vårt varierande och tuffa klimat, samt att de är designade för att lätt kunna installeras i den skandinaviska standarden på dörrar. Låshuset är byggt i ett rosttrögt material som tål skiftande grader från -25 ända upp till +70 °C, som med sin heltäckande vädertätning håller sig torr i ur och skur.

Låset är även en godkänd låsenhet (klass 3) enligt SSF:s (Stöldskyddsföreningen) norm 3522. Normen behandlar kraven en låsenhet måste uppfylla för att kunna bli SSF godkända och få en klassificering, där granskningen utgår ifrån: hållfasthet och prestanda, dyrkning och manipulation, manuella och/eller elektriska angrepp samt funktionalitet.

Våra Smarta dörrlås har marknadens mest moderna och uppdaterade teknologi. Och för att se till att den håller den kvalité vi vet att ni kräver och förtjänar, samt att den håller en standard vi kan vara stolta över, fortsätter vi att förbättra och förnya våra produkter.

Läs mer

Skräddarsydda lösningar med smart lås

Vi arbetar som en skräddare på Säkra Larm. Vi tar dig och din bostads mått för att skräddarsy ett plagg som passar er perfekt. Så vare sig ni är ute efter ett inbrottslarm, brandlarm eller liknande så har vi något som passar alla vare sig det är för en villa, radhus eller en företagslokal. kontakta oss om ni vill ha tips och råd kring våra system, om ni söker allmän information om priser på kodlås för ytterdörrar, eller vill diskutera våra produkter och de fördelar det innebär att äga en av dem.

Med vårt nya sortiment är vi ivriga att få berätta mer om våra smarta lås och smart plugs, så vi kan göra er bostad både smartare och säkrare att vistas i. Så låt oss hjälpa er att både välja ut rätt system för er lokal eller ert hem.

Mindre

0%

  Smart Lås

  Prisjämförelse - vad sparar du på att äga ditt larm?

  Hos Säkra Larm äger du ditt larm, det gör ditt larmägande billigare över tid.
  Testa själv nedan för att se vad du sparar som kund hos oss.

  Tid som larmägare (år)
  1
  3
  6
  9
  12
  15
  18
  =
  Du sparar 20 811 kr
  Visste du att alla våra kunder äger sitt larm från dag 1. Oavsett om du inte tänkt bo kvar längre än ett 9 år så kan du alltid flytta med dig larmet till din nya bostad eller sälja det tillsammans med din nuvarande bostad

  Är du intresserad av våra larmlösningar?
  Låt oss kontakta dig!

  Genom att fylla i formuläret så kommer vi att ta kontakt med dig och hjälpa er att hitta en larmlösning som passar just er.

  Ja, jag är kund idagNej, jag är inte kund idag


  Fler produkter
  att läsa om

  Hemlarm

  Läs mer

  Brandlarm

  Läs mer

  Vattenfelsbrytare

  Läs mer
  Vilket larmbehov har du?Våra produkter