fbpx
Kontakt
Villalarm

Villalarm - Äg din säkerhet med Säkra Larm

Villalarm med många funktioner

Våra villalarm är moderna, trådlösa larmsystem där säkerheten alltid kommer först. Systemet lämpar sig för både bostäder och mindre företag och har ett stort urval av tillbehör som gör att vi kan skräddarsy en lösning för ditt unika behov. 

När det är dags att välja larmleverantör ska du ställa dig frågan: Varför ska jag hyra mitt larm när jag kan äga det? Hos Säkra Larm kan du undvika dyra månadskostnader som ökar löpande genom indexhöjningar. Äg ditt larm istället och spara tusentals kronor ur ett långsiktigt perspektiv. I snitt äger Säkra Larms kunder sitt larm i 9 år innan de väljer att uppgradera.

Läs mer

Skräddarsydda villalarm

Vi på Säkra Larm är väl medvetna om att olika bostäder och lokaler kräver olika skydd. Oavsett vilka funktioner och åtgärder som efterfrågas så arbetar vi för att leverera rätt lösning till din bostad. Med Säkra Larms skräddarsydda lösningar och villalarm betalar du aldrig för produkter du inte behöver och skapar således ett mer överkomligt pris för ditt villalarm. Att välja vilken typ av villalarm som behövs för bostaden kan vara en djungel, därför rekommenderar vi att du kontaktar oss för rådgivning eller bokar en kostnadsfri konsultation.

Högkvalitativ teknologi

Den digitala tidsåldern har inneburit många möjligheter för oss som arbetar med larm och säkerhet, men det är tyvärr inte bara vi som drar nytta av utvecklingen. Även metoderna inbrottstjuvar använder sig av för att slå ut och störa larmen blir fler. Som kund på Säkra Larm är du alltid trygg med att vi satsar på högkvalitativ teknologi och gedigen funktionalitet för våra villalarm. Tack vare detta minimerar vi på Säkra Larm risken för att våra larm ska kunna störas ut. Detta, tillsammans med våra prisvärda erbjudanden och kompletta service, är de stora anledningarna till att många av våra kunder väljer Säkra Larm och våra villalarm utan abonnemang.

Du som väljer ett trådlöst villalarm kan alltid vara säker på att din bostad skyddas av en modern, trygg och stabil lösning som passar för många typer av hem och fastigheter. Vi erbjuder larm med kombinerad IP- och GSM-uppkoppling så du inte behöver oroa dig för att larmet ska störas ut. Vi beskriver det som att vi erbjuder både hängslen och livrem. I praktiken innebär detta att, om den ena uppkopplingen mot förmodan skulle slås ut, så kopplas den andra per automatik på.

Kontakta oss gärna för mer information om våra olika larmtyper eller tillbehör. Vi hjälper dig till de rätta lösningarna för just dina behov. Säkra Larm erbjuder alltid kostnadsfri konsultation där vi går igenom vilket system som passar just din bostad och behov. Vi tror på konceptet om att att larmsystem ska skräddarsys utifrån dina unika omständigheter och anser också att det är viktigt att du själv aktivt kan påverka upplägget och utformningen av ditt villalarm. Till exempel ser vi det som en självklarhet att du själv får välja huruvida ditt larm ska vara kopplat till larmcentral, till din egen mobiltelefon, eller både och.

Mindre

Tre fördelar
- Villalarm

Skräddarsytt

Vi skräddarsyr alltid efter kundens behov och ni kan själva välja om ni vill koppla larmet till larmcentral och/eller era mobiltelefoner.

Tryggt, säkert och bäst i test

Säkra Larm funnits i över 15 år och kan med stolthet säga att vi kan säkerhet. Samtidigt vann vi nyligen ”bäst i test hemlarm” i pc för alla!

Ekonomiskt

Mer ekonomiskt fördelaktigt att äga än att hyra, larm är en investering och en trygghet du alltid kommer vilja ha.

Villalarm med kamera utan abonnemang

Denna typen av anpassade lösningar är en viktig röd tråd i allt vi gör och gör att du som kund kan känna dig trygg i valet av Säkra Larm. Utöver detta är det viktigt för oss att förmedla ett ekonomiskt förmånligt alternativ till alla marknadens alla kostsamma abonneringstjänster. Genom att köpa istället för att hyra ditt larm så sparar du flera tusen kronor i ett långsiktigt perspektiv.
Eftersom vi alltid tar fram våra larmlösningar efter kundernas specifika behov behöver du aldrig oroa dig över om du fått rätt lösning för ditt behov. Kontakta oss gärna för mer information om våra villalarm utan abonnemang.

Läs mer

Flexibla, smarta och anpassningsbara

En stor fördel med dagens villalarm är deras mångsidiga funktionalitet. Det är aldrig några problem att husdjursanpassa systemet och i många fall kan du också aktivera bara vissa delar av larmet, så kallat skalskydd. En mycket användbar funktion vid till exempel nattetid.

Hur fungerar då ett villalarm från Säkra Larm? Effektiva och trygga larm handlar inte bara om högkvalitativt skydd. De ska också upplevas som smidiga när det kommer till hantering och överblick över systemet. Våra larmlösningar är enkla att kontrollera via vår app, och om du väljer ett villalarm med kameraövervakning kan du snabbt och enkelt få bilder direkt i samband med att larmet utlöses. Naturligtvis kan du också enkelt kontrollera larmets och systemets status när du vill genom att logga in i din Säkra Larm app. Du har även möjlighet att i realtid gå och kolla på bilder från dina kameror.

Många av våra kunder undrar hur det fungerar med ett trådlöst hemlarm under de perioder som till exempel hantverkare ska vistas i din bostad utan att du är på plats. Detta medför inga problem. Du kan nämligen enkelt lägga till en tillfällig larmkod, genom att kontakta vår kundtjänst, under den tid som arbetet pågår. På så vis kan hantverkarna enkelt larma på och av utan att du för den sakens skull behöver lämna ut din egen kod. Via vår app kan du också smidigt kontrollera så att hantverkarna verkligen larmat på efter arbetsdagens slut.

Villalarm med kameraövervakning

Säkra Larm strävar ständigt efter att skapa nya och innovativa larmlösningar för dig och ditt hem. Vårt mål är att skapa en tryggare vardag för dig och din familj med hjälp av ett brett utbud av smarta och anpassningsbara inbrottslarm, brandlarm och vattenlarm.

Vi strävar efter att vårt villalarm med kameraövervakning ska vara ett av de bästa alternativen av villalarm på marknaden. Det är en komplett larmlösning som uppfyller dina behov och krav gällande säkerhet och innebär en smart och flexibel lösning till ett överkomligt pris.

Har du fler frågor och funderingar kring Säkra Larms villalarm och andra larmlösningar? Hör gärna av dig till oss, eller ta en titt runt på vår hemsida för mer information om vad våra villalarm innebär, vilka tjänster och produkter det innefattar, samt hur det fungerar och vilka fördelar det innebär att äga ett villalarm från Säkra Larm. Alternativt kan du boka in en tid med en av våra larmtekniker för en kostnadsfri hemkonsultation. Säkra Larm hjälper dig ta fram säkerhetslösningar efter dina behov.

Mindre

Vad sparar du på att äga ditt larm?

Hos Säkra Larm äger du ditt larm, det gör ditt larmägande billigare över tid.
Testa själv nedan för att se vad du sparar som kund hos oss.

Tid som larmägare (år)
1
3
6
9
12
15
18
=
Du sparar:
20 811 kr
Visste du att alla våra kunder äger sitt larm från dag 1. Oavsett om du inte tänkt bo kvar längre än ett 9 år så kan du alltid flytta med dig larmet till din nya bostad eller sälja det tillsammans med din nuvarande bostad

Är du intresserad av våra larmlösningar?
Låt oss kontakta dig!

Frågor & Svar

Vilket villalarm ska man välja?

Vi rekommenderar att du funderar igenom vad du vill ha för funktioner i ditt villalarm, för de flesta är det svårt att veta vilka funktioner och möjligheter som finns tillgängliga, därför rekommenderar vi alltid att du kontaktar oss så vi kan komma ut till din bostad och göra en korrekt behovsanalys. Vi vill hjälpa dig med lösning som passar ditt behov och din bostad utan dyra månadskostnader.

Vilket villalarm är bäst?

Vi skräddarsyr alltid våra villalarm. För att veta vilket villalarm som är bäst för dig så behöver vi göra en behovsanalys. Det gör vi bäst genom en kostnadsfri konsultation i din bostad där vi tillsammans med dig kommer fram till den bästa säkerhetslösningen för ditt behov och din bostad.

Är det bättre att äga eller hyra mitt villalarm?

Genom att köpa ett villalarm utan abonnemang sparar du som kund tusentals kronor jämfört med att betala en månadskostnad över flera års tid. Det blir helt enkelt billigare för dig i längden och du kan själv välja om du även vill ha larmet kopplat till vaktbolag eller inte.

Äger jag mitt hemlarm?

Ja, du äger alltid ditt hemlarm oavsett hur du lägger upp betalningen.

Vad kostar ett villalarm?

Kostnaden för ett villalarm beror på en rad olika faktorer. Kontakta oss så hjälper vi dig se över vad kostnaden blir i ditt fall.

Måste jag koppla mitt larm till en larmcentral med väktartjänst?

Nej, som kund på Säkra Larm kan du välja hur ditt vill koppla ditt larm. Vill du inte ha larmcentral & väktartjänst kan du koppla ditt larm privat och får då bilder/notiser till dig egen och upp till 3 andra mobiltelefoner.

Vad händer om mitt villalarm går sönder?

Vårt serviceavtal täcker alla tekniska fel med ditt villalarm. Skulle någon komponent ej fungera så kan du kontakta oss så kommer vi skicka ut en tekniker för att åtgärda eller ersätta den.

Kan jag larma av mitt Villalarm med Bluetooth?

Du kan både larma av och låsa upp dörren med Bluetooth förutsatt att du har vårt senaste larmsystem och ett kompatibelt elektroniskt lås t.ex. ID lock.

Fler produkter
att läsa om

Hemlarm

Läs mer

Brandlarm

Läs mer

Vattenfelsbrytare

Läs mer
Vilket larmbehov har du?Våra produkter