Intresseanmälan
Hemlarm

Skräddarsydda hemlarm för hus och lägenhet

Hemlarm

Hemlarm sammanfattar det vi är specialiserade på, larm för privatpersoner och alla typer av bostäder. Lägenheter, radhus, fritidshus, kedjehus eller villor. Det spelar ingen roll om din bostad är placerad mitt i city, eller om du bor längre ut på landet – vi på Säkra Larm kan alltid skräddarsy en larmtjänst för dina behov. Alltid med fokus på bästa möjliga teknologi, funktionalitet och användarvänlighet. Vår erfarenhet och kompetens gör det möjligt för oss att erbjuda de bästa lösningarna, i en tid då allt handlar om smarta och tillgängliga lösningar.

Hur? Till exempel genom trådlösa system och integrationer som gör det möjligt att skydda hushållet från inte bara inbrott och stölder utan även bränder och vattenläckor.

Läs mer

En del av våra kunder frågar sig fortfarande om de verkligen behöver investera i larm och lösningar för hemsäkerhet. I slutändan är det naturligtvis upp till kunden själv att fatta beslut om detta, men vi vet med säkerhet att känslan av ett tryggt boende inte kan överskattas. Efter alla år i branschen har vi också sett värdet av kvalitativa och förbyggande villalarm utan abonnemang och alla våra nöjda kunder är i sig ett argument för att produktutbudet klarar högt ställda krav. Vår bredd och flexibilitet innebär också många valmöjligheter och oavsett om du söker ett övervakningssystem med kameror eller ett trådlöst hemlarm så har vi paketlösningarna för dig.

Med oss som larmpartner behöver du heller aldrig oroa dig för krångliga installationer eller svårlösta brister. Vår skickliga kundsupport finns tillgänglig för dig, och om det mot förmodan skulle vara så att ärendet är för komplicerat så tar våra skickliga larmtekniker över. Alla i vår organisation, från försäljare till tekniker har gedigen utbildning, och vår breda kompetens gör att du kommer att kunna få svar på dina frågor oberoende av vad de handlar om.

Hemlarm med kamera – utan abonnemang

Kvalitet, funktionalitet och avancerad teknologi är några av de ingredienser som gör att våra produkter sticker ut i mängden. Men det stannar inte där. Vårt erbjudande bygger också på den grundläggande idén om att det ska vara mer förmånligt för dig att köpa och äga ditt hemlarm med kamera – utan abonnemang. Eftersom vi skräddarsyr våra lösningar efter de unika behoven så kan du också vara säker på att aldrig betala för mer än vad du behöver.

Mindre

Tre fördelar
- Hemlarm

Skräddarsytt

Vi skräddarsyr alltid efter kundens behov och ni kan själva välja om ni vill koppla larmet till Securitas och/eller era mobiltelefoner.

Tryggt & säkert

Säkra Larm funnits i över 15 år och kan med stolthet säga att vi kan säkerhet, det är en trygghet för er som kund att välja oss.

Ekonomiskt

Mer ekonomiskt fördelaktigt att äga än att hyra, larm är en investering och något man alltid kommer vilja ha.

Högteknologiskt och trådlöst hemlarm

Vi vet också värdet av smidigt installerade lösningar, som är enkla att underhålla och inte stör dig eller familjen i vardagen. Tvärtom ska det vara så enkelt att sköta larmet att det knappt märks. Därför satsar vi mycket på smart funktionalitet i form av webbaserade portaler, fjärr- och tagkontroller. Naturligtvis kan vi också erbjuda trådlösa hemlarm.

Utöver våra grundläggande larmpaket erbjuder vi också många olika högkvalitativa tillbehör och du kan enkelt beställa smarta produkter via vår webshop. Alltifrån batterier till dörrklocka med kamera och användarhandböcker hittar du här.

Läs mer

Om du dessutom laddar ner vår app via App Store eller Google Play kan du alltid övervaka och hantera ditt larmsystem – var du än befinner dig. Perfekt under semesterresan, när du är på jobbet och naturligtvis också för kontroll av ditt fritidshus som kanske står tomt under långa perioder. Vi är övertygade om att det är bra att komplettera den traditionella vakttjänsten med privatkoppling som gör det enkelt för dig att överblicka bostaden och agera snabbt vid behov.

Lägenhetslarm

Vi kan också ta fram lösningar för bostadsrättsföreningar och andra typer av flerbostadshus där de boende önskar investera i synkroniserade larmsystem med skydd för inbrott och bränder. Oavsett på vilken våning ursprungslarmet löses ut så larmar även aktiveras även detektorerna på andra våningar.

Utöver detta är vi också en partner för företag, föreningar och organisationer. Vårt utbud av trygghetslösningar och tjänster passar framförallt dig som huserar i mindre kontor och utrymmen och som behöver smidiga men samtidigt mångfacetterade larmsystem. Om det passar era förutsättningar så erbjuder vi lägenhetslarm utan abonnemang system, kameraövervakning, rörelsedetektor, rök- och värmdetektorer samt lätthanterlig kontrollpanel och kompletterande tags.

Hem- och lägenhetslarm till bra pris

Oavsett vilken typ av lokaler ni huserar i så har vi hemlarm till bra pris
och övervakningslösningarna för just de specifika förutsättningarna. Dock vill vi alltid uppmuntra både privat- och företagskunder att ta hjälp av vår professionella personal för att kunna fatta bästa möjliga beslut i valet av larmsystem.

På så vis kan du alltid känna dig säker på att du investerar i ett passande hemlarm och kan också få professionell hjälp med att installera det på ett korrekt sätt. Detta innebär visserligen inte nödvändigtvis sänkt försäkringspremie, men oavsett detta kan du vara säker på att alla försäkringsbolag ställer sig mycket positiva till våra larm-, vatten-, och brandsystem.

Inte nog med det. Vårt främsta mål är istället att leverera en lösning som bidrar till en tryggare vardag för dig och din familj. Kontakta oss gärna för mer information om lösningar som skulle passa just din boendeform.

Mindre

Prisjämförelse - vad sparar du på att äga ditt larm?

Hos Säkra Larm äger du ditt larm, det gör ditt larmägande billigare över tid.
Testa själv nedan för att se vad du sparar som kund hos oss.

Tid som larmägare (år)
1
3
6
9
12
15
18
=
Du sparar 20 811 kr
Visste du att alla våra kunder äger sitt larm från dag 1. Oavsett om du inte tänkt bo kvar längre än ett 9 år så kan du alltid flytta med dig larmet till din nya bostad eller sälja det tillsammans med din nuvarande bostad

Är du intresserad av våra larmlösningar?
Låt oss kontakta dig!

Genom att fylla i formuläret så kommer vi att ta kontakt med dig och hjälpa er att hitta en larmlösning som passar just er.

Ja, jag är kund idagNej, jag är inte kund idag


Fler produkter
att läsa om

Övervakningskamera

Läs mer

Brandlarm

Läs mer

Vattenfelsbrytare

Läs mer
Vilket larmbehov har du?Våra produkter