Kontakt

Skaffa hemlarm med kamera utan abonnemang

Att installera ett hemlarm i bostaden gör att du och din familj kan känna er trygga, både när ni är hemma och bortresta. Larmet meddelar dig och/eller larmcentralen om någon olovligen tar sig in i ditt hem vilket gör att du har större chans att undvika större skador eller stölder. Vilket hemlarm man ska välja kan dock vara svårt. Det finns en mängd alternativ av bra hemlarm utan abonnemang tillgängliga på marknaden och beroende på hur stort eller litet du bor finns det modeller som passar mer eller mindre bra. Du kan dessutom välja att köpa hemlarm med eller utan abonnemang, med olika funktioner som kameror eller rörelsedetektor beroende på vilken budget du har tänkt dig.

Hemlarm med kamera utan abonnemang | Säkra Larm

Dagens teknik har även möjliggjort att du kan se vad som händer i hemmet när du är borta direkt via din telefon. Skulle larmet gå finns det alltså modeller som skickar bilder direkt till telefon eller e-mail för att du ska kunna se vem som är i ditt hem. Det ska helt enkelt vara en obekväm och svår uppgift för tjuven att ta sin in i ditt hem, så se till att välja ett larm som passar dig så att du kan känna dig säker.

Tips när du ska installera hemlarm

Förutom att skydda hemmet med bra lås, dörrar och fönster är det alltså en god idé att investera i ett trådlöst hemlarm. Förutom att vara utrustat med rörelsedetektorer och sirener kan de också ha funktioner såsom kameradetektorer, värmedetektorer och magnetkontakter för dörrar och fönster. Det gör dem till ett allsidigt skydd för hemmet och är perfekt att använda när du är bortrest eller i ett semesterhus som du inte är i så ofta. Välj ett billigt hemlarm med de funktioner som kommer hjälpa dig till ett säkrare hem. Vill du att det direkt ska kopplas till larmcentralen om larmet går, eller räcker det med att det meddelar dig så att du på egen hand kan ringa räddningstjänst? Det är några av frågorna du bör ställa dig innan du installerar larm i hemmet.

Anlita ett välrenommerat företag för installation av trådlöst hemlarm

Att installera hemlarm kräver särskild behörighet och därför är det viktigt att ta hjälp av ett företag med god kunskap och erfarenhet. För att vara säker kan man kolla om företaget är medlem i säkerhetsbranschen. Larmföretag kan även hjälpa dig att komma fram till vilket typ av larm du behöver, jämföra olika hemlarm och deras pris samt instruera dig i hur det ska användas. Kommer det räcka med ett lägenhetslarm? Behöver du rökdetektorer? Krävs det att det är husdjurssäkert? Allt detta kan Säkra Larm hjälpa dig med. Vi erbjuder billiga hemlarm i form av både villalarm och lägenhetslarm med en mängd olika funktioner.

Kontakta oss direkt för mer information om våra hemlarm utan månadskostnad och ta reda på hur mycket du kan spara genom att äga ditt larm istället för att hyra.

Är du intresserad av våra larmlösningar?
Låt oss kontakta dig!

Genom att fylla i formuläret så kommer vi att ta kontakt med dig och hjälpa er att hitta en larmlösning som passar just er.