Kontakt

Skaffa hemlarm med kamera utan abonnemang

Att installera ett hemlarm i bostaden gör att du och din familj kan känna att ni är trygga och era ägodelar är i säkert förvar, både när ni är hemma och bortresta. Larmet meddelar dig och/eller larmcentralen om någon olovligen tar sig in i ditt hem vilket gör att du snabbt kan vidta åtgärder för att undvika stölder eller större skador i ditt hem. Vad för hemlarm man behöver kan dock vara svårt att veta. Det finns nämligen en uppsjö av smarta produkter och andra alternativ för Säkra Larms hemlarm utan abonnemang. Behoven varierar från person till person, från bostad till bostad. Vi erbjuder ett brett urval av olika produkter, funktioner och andra tillval och hjälper dig att skräddarsy en lösning perfekt för dig baserad på din budget. I vårt utbud av tillval för våra hemlarm utan abonnemang kan du köpa allt från kameror och rörelsedetektor, till magnetkontakter och sirener.

Hemlarm med kamera utan abonnemang | Säkra Larm

Dagens teknik har även möjliggjort att du kan se vad som händer i hemmet när du är borta direkt via din telefon. Skulle ditt hemlarm utan abonnemang på något sätt gå igång skickar Säkra Larms IR-kameradetektorer bilder direkt till telefon eller e-mail för att du ska kunna se vem som är i ditt hem. Med våra lägenhetslarm och villalarm utan abonnemang blir det helt enkelt en obekväm och svår uppgift för tjuven att ta sin in i ditt hem ostört. Vi ser till att hjälpa dig skapa en larmlösning som passar dig så att du kan känna dig säker.

Tips när du ska installera hemlarm

Förutom att skydda hemmet med bra lås, dörrar och fönster är det alltså en god idé att investera i ett trådlöst lägenhetslarm eller villalarm utan abonnemang. Förutom att du kan utrusta det med rörelsedetektorer och sirener finns det också tillval i form av kameradetektorer, värmedetektorer och magnetkontakter för dörrar och fönster. Med dessa produkter kan du göra ditt hemlarm till ett komplett, allsidigt skydd för ditt hem och är perfekt att använda när du är bortrest, men passar minst lika bra i ett semesterhus som du kanske inte besöker så ofta. När du väljer Säkra Larm som din larmleverantör får du ett prisvärt hemlarm utan abonnemang med de funktioner som kommer hjälpa dig skapa ett säkrare hem. Vill du att det direkt ska kopplas till larmcentralen om larmet går, eller räcker det med att det meddelar dig så att du på egen hand kan ringa räddningstjänst? Det är några av frågorna du bör ställa dig när du planerar att investera i ett hemlarm.

Anlita ett välrenommerat företag för installation av trådlöst hemlarm

Att installera hemlarm kräver särskild behörighet, vilket Säkra Larm självklart har. Vi är en polisgodkänd larminstallatör som ser till att ditt hemlarm utan abonnemang alltid är installerat korrekt där vi alltid lämnar ut ett intyg på att installationen är utförd av en professionell larminstallatör. Säkra Larm är också medlem i säkerhetsbranschen.

Vi erbjuder skräddarsydda lägenhetslarm och villalarm utan abonnemang där vi hjälper dig att komma fram till vilket typ av larm du behöver och vilka funktioner och produkter som lämpar sig bäst för din bostad.

Kommer det räcka med ett lägenhetslarm? Behöver du rökdetektorer? Krävs det att det är husdjurssäkert? Allt detta och mycket mer kan Säkra Larm hjälpa dig med. Vi erbjuder billiga hemlarm utan månadskostnad i form av både villalarm och lägenhetslarm där du kan välja och vraka bland ett brett utbud av tillvalsprodukter med en mängd olika funktioner.

Kontakta oss direkt för mer information om våra hemlarm utan månadskostnad och ta reda på hur mycket du kan spara genom att äga ditt larm istället för att hyra.

Är du intresserad av våra larmlösningar?
Låt oss kontakta dig!

Genom att fylla i formuläret så kommer vi att ta kontakt med dig och hjälpa er att hitta en larmlösning som passar just er.