Intresseanmälan

Skaffa hemlarm med kamera utan abonnemang

Att installera ett hemlarm i bostaden gör att du och din familj kan känna er trygga, både när ni är hemma och bortresta. Larmet meddelar dig eller/och larmcentralen om någon olovligen tar sig in i ditt hem vilket gör att du har större chans att undvika större skador eller stölder. Att välja typ av larm kan dock vara svårt. Det finns en mängd alternativ tillgängliga på marknaden och beroende på hur stort eller litet du bor finns det modeller som passar mer eller mindre bra. Du kan dessutom välja hemlarm med kamera med eller utan abonnemang beroende på vilken budget du har tänkt dig.

Dagens teknik har även möjliggjort att du kan se vad som händer i hemmet när du är borta direkt via din telefon. Skulle larmet gå finns det alltså modeller som skickar bilder direkt till telefon eller e-mail för att du ska kunna se vem som är i ditt hem. Det ska helt enkelt vara en obekväm och svår uppgift för tjuven att ta sin in i ditt hem, så se till att välja ett larm som passar dig så att du kan känna dig säker.

Tips när du ska installera hemlarm

Förutom att skydda hemmet med bra lås, dörrar och fönster är det alltså en god idé att investera i ett trådlöst hemlarm. Förutom att vara utrustat med rörelsedetektorer och sirener kan de också ha funktioner såsom kameradetektorer, värmedetektorer och magnetkontakter för dörrar och fönster. Det gör dem till ett allsidigt skydd för hemmet och är perfekt att använda när du är bortrest eller i ett semesterhus som du inte är i så ofta. Välj ett hemlarm med de funktioner som kommer hjälpa dig till ett säkrare hem. Vill du att det direkt ska kopplas till larmcentralen om larmet går, eller räcker det med att det meddelar dig så att du på egen hand kan ringa räddningstjänst? Det är några av frågorna du bör ställa dig innan du installerar larm i hemmet.

Anlita ett välrenommerat företag för installation av trådlöst hemlarm

Att installera larm kräver särskild behörighet och därför är det viktigt att ta hjälp av ett företag med god kunskap och erfarenhet. För att vara säker kan man kolla om företaget är medlem i säkerhetsbranschen. Larmföretag kan även hjälpa dig att komma fram till vilket typ av larm du behöver, jämföra olika hemlarm och deras pris samt instruera dig i hur det ska användas. Kommer det räcka med ett lägenhetslarm? Behöver du rökdetektorer? Krävs det att det är husdjurssäkert? Allt detta kan Säkra Larm hjälpa dig med. De erbjuder både villalarm och lägenhetslarm med en mängd olika funktioner.