fbpx
Kontakt

Vad är ett skalskydd egentligen?

Precis vad det heter, faktiskt. Skalskydd är ett yttre skydd av din bostad som larmar innan någon har trängt sig in i bostaden. Fördelen är att du kan ha skalskyddet aktiverat när du är hemma och röra dig fritt inomhus utan att själv utlösa larmet.

Yttre ridå motar tjuven
Med ridåvakter har du ett komplett skyddande skal runt din bostad. En enda ridåvakt larmar upp till 8 kvadratmeter och passar bra om du vill larma stora ytor, som exempelvis glaspartier, med en enda produkt. Så snart någon rörelse sker vid skalet så utlöses larmet.

Rör dig fritt inomhus
Ridåvakter är ett skalskydd som larmar innan någon tagit sig in i din bostad. Du kan ha skalskyddet aktiverat när du är hemma och ha ett fullgott skydd utan risk för att du själv, barnen, hunden eller någon annan som är inomhus löser ut larmet.

Trygghet på natten
Ridåvakten håller vakt runt bostaden under natten. Du kan sova gott med vetskapen att du har ett säkert inbrottslarm. Det är också tryggt att veta att larmet inte löser ut om någon behöver göra ett toalettbesök eller om husdjur går på nattvandring i huset.

Vilket skalskydd passar din bostad bäst?

• Ridåvakter är ett kostnadseffektivt och bra skydd om du har ett kvadratiskt eller rektangulärt hus, eftersom en enda ridåvakt skyddar upp till 8 kvadratmeter. Du kan även koppla på och larma garage och förråd i samma skalskydd.
• Har du ett hus med många väggar, vinklar och vrår rekommenderar vi istället traditionella vibrationsdetektorer på fönster och magnetkontakter på dörrar för att skydda mot intrång.

Glöm inte garaget!
Har du ett garage, förråd eller uthus så är det en bra idé att förse dessa med magnetkontakter, för att få ett komplett skydd.

Säkra Larm är trygga larm
När du köper ett hemlarm för din villa, så får du en säkerhetslösning som passar just ditt hem. Vi hjälper dig från utformning till installation och genomgång av funktionerna. Allt ingår i priset.

Vill du veta mer om Säkra Larms ridåvakter, skalskydd och andra larmlösningar?

Ring oss på telefon 010-333 32 93 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.