fbpx
Kontakt
Om Oss

Om oss

Säkra Larm grundades 2003 och är idag ett av Sveriges största privata larmbolag. Vi har hjälpt över 50 000 kunder att Säkra sina hem.

Vår affärsidé är att sälja larm till svenska hem. Vi tror att trygghet är för viktigt för att bara ha till låns. Visst, det finns andra stora larmföretag, men de hyr ut sina larm. Vi säljer våra. Vi är störst på det segmentet i Sverige.

Det finns många anledningar till att det är bättre att köpa och äga sitt larm istället för att hyra det (för att nämna några exempel):

  • Det blir billigare i längden.
  • Du kan skräddarsy säkerhetslösningen efter dina specifika behov.
  • När en kund köpt sitt larm av oss äger de det och kan till exempel tillgodoräkna det som en tillgång vid en försäljning av sitt hus.

Men vi säljer inte bara larm som larmar vid otrevligheter som till exempel inbrott, brand och vattenskador. Vi erbjuder, via vår partner Securitas, också åtgärd vid eventuella händelser. Det är viktigt för oss att skapa trygghet hos våra kunder över hela landet. Vi erbjuder vad vi heter och samarbetar med branschens främsta leverantörer för att garantera trygghet till våra kunder i villor, lägenheter och mindre företag över hela Sverige.
Ditt är ditt. Äg din trygghet.

Historien om det unika samarbetet mellan Securitas Sverige AB och Säkra Larm AB

Säkra Larm och Securitas har sedan 2008 haft ett unikt partnersamarbete. Det hela började i jämförelse i liten skala, men att potentialen var enorm insåg vi ganska omgående.

Läs mer


Det som gör samarbetet unikt är dels att upplägget som Säkra Larm erbjuder var det första i sitt slag och den första partnern som Securitas inledde ett sådant samarbete med. Det är också unikt tack vare att Säkra Larm har uteslutande alla sina kunder uppkopplade till en och samma larmcentral.

Under resans gång så har Säkra Larm växt och expanderat och i takt med detta så har samarbetet ställt allt högre krav på Securitas som leverantör av larmcentral- och bevakningstjänster. Securitas kan idag leverera bevakningstjänster på ca svenska 1 600 orter, de har ca 180 platskontor från norr till söder, och över 1 200 väktarbilar som är ute på vägarna för att skydda hem och företag. Säkra Larm vill givetvis kunna leverera den bästa säkerhetsprodukten och tjänsten till dig som kund, och då känns det extra viktigt att Securitas är en del av detta starka erbjudande. Att du som kund äger ditt larm och själv kan bestämma vilka tjänster du vill ha är en enorm fördel för dig som kund och här bidrar Securitas med att göra hela kedjan från larm till åtgärd komplett. Idag är Säkra Larm den största partnern till Securitas larmcentral med ca 18 000 uppkopplade kunder. Och trots att det redan gått drygt tolv år sedan det första samarbetsavtalet skrevs, så hoppas vi att detta bara är början på ett unikt samarbete.

Mindre

Logotyperna för Säkra Larms fem samarbetspartners - Securitas, SSF, Säker Vatten, SäkerhetsBranschen, Smart DNA

Är du intresserad av våra larmlösningar?
Låt oss kontakta dig!

Genom att fylla i formuläret så kommer vi att ta kontakt med dig och hjälpa er
att hitta en larmlösning som passar just er.

Fler produkter
att läsa om

Hemlarm

Läs mer

Övervakningskamera

Läs mer

Vattenfelsbrytare

Läs mer