Intresseanmälan
Om Oss

Om oss

Vi på Säkra Larm är inte bara specialiserade på inbrottslarm och övervakning. Vi erbjuder många olika produkter och lösningar inom riskminimering och vet att det i hushåll och hem finns ett stort behov av säkerhet- och trygghetslösningar i form av bland annat brandlarm. Detta är en av de viktigaste anledningarna till att vi aktivt satsar på effektiva och välfungerande integrationer som enkelt kan kopplas samman med grundsystemet.

Säkra Larm i Sverige AB är ett av Sveriges största privata larmbolag och har idag över 50 000 kunder. Vi har vårt huvudkontor i Mölndal (Göteborg) och 10 säljkontor runtom i landet. Vi har hjälpt kunder i över 15 år med säkerhetslösningar till villor, radhus, lägenheter, fritidshus och även företag. Vi erbjuder skydd mot inbrott, brand och vattenskador .Vårt koncept bygger på att hitta rätt lösningar som vi skräddarsyr med kundens behov i fokus. Affärsidén utgår från Safehouse Professional-konceptet som bygger på en balans mellan fyra pelare:

Ekonomi:
Med våra flexibla lösningar blir det mer ekonomiskt fördelaktigt att äga än att abonnera sitt larmsystem.Vi hjälper dig att hitta rätt lösning, till rätt pris. Du ska aldrig behöva köpa eller hyra något som du inte behöver.

Kvalitet:
Vi arbetar bara med de bästa produkterna och all vår personal är professionellt utbildade i larmbranschen.

Service:
Även om du äger ditt larm, så erbjuder vi dig ett serviceavtal som du kan känna dig trygg med. Våra tekniker ser även till att alla produkter blir korrekt installerade.

Kompetens:
Vår personal ska alltid kunna hjälpa dig oavsett om det gäller tekniska frågor eller vilken säkerhetslösning som passar just Dig.

Logotyperna för Säkra Larms fem samarbetspartners - Securitas, SSF, Säker Vatten, SäkerhetsBranschen, Smart DNA

Är du intresserad av våra larmlösningar? Låt oss kontakta dig!

Genom att fylla i formuläret så kommer vi att ta kontakt med dig och hjälpa er att hitta en larmlösning som passar just er.

Ja, jag är kund idagNej, jag är inte kund idag

Fler produkter
att läsa om

Hemlarm

Läs mer

Brandlarm

Läs mer

Vattenlås

Läs mer
Vilket larmbehov har du?Våra produkter