fbpx
Kontakt
Om Oss

Om oss

Säkra Larm grundades 2003 och är idag ett av Sveriges största privata larmbolag. Vi har hjälpt över 50 000 kunder att Säkra sina hem.

Vår affärsidé är att sälja larm till svenska hem. Vi tror att trygghet är för viktigt för att bara ha till låns. Visst, det finns andra stora larmföretag, men de hyr ut sina larm. Vi säljer våra. Vi är störst på det segmentet i Sverige.

Det finns många anledningar till att det är bättre att köpa och äga sitt larm istället för att hyra det (för att nämna några exempel):

  • Det blir billigare i längden.
  • Du kan skräddarsy säkerhetslösningen efter dina specifika behov.
  • När en kund köpt sitt larm av oss äger de det och kan till exempel tillgodoräkna det som en tillgång vid en försäljning av sitt hus.

Men vi säljer inte bara larm som larmar vid otrevligheter som till exempel inbrott, brand och vattenskador. Vi erbjuder, via vår partners, uppkoppling till larmcentral samt åtgärd vid eventuella händelser. Det är viktigt för oss att skapa trygghet hos våra kunder över hela landet. Vi erbjuder vad vi heter och samarbetar med branschens främsta leverantörer för att garantera trygghet till våra kunder i villor, lägenheter och mindre företag över hela Sverige.
Äg din trygghet.

Är du intresserad av våra larmlösningar?
Låt oss kontakta dig!

Genom att fylla i formuläret så kommer vi att ta kontakt med dig och hjälpa er
att hitta en larmlösning som passar just er.