Intresseanmälan
Villalarm

Villalarm med många funktioner

Säkra Larm - Villalarm

Säkra Larm inbrottslarm är ett villalarm och trådlöst övervakningssystem för bostäder och mindre företag. Systemet har ett stort urval av tillbehör och hanterar husdjursanpassade färgkameradetektorer, rörelsedetektorer, rökdetektorer, rök & värmedetektorer, magnetkontakter för dörrar och fönster, siren inne och ute med blått blixtljus och mer därtill.

Systemet finns i tre olika modeller för att det ska passa allas behov. Vi på Säkra Larm är väl medvetna om att olika förhållanden och bostäder kräver olika skydd, och oavsett vilka funktioner och åtgärder som efterfrågas så arbetar vi för att leverera rätt lösning. Om du själv känner dig osäker så kan du naturligtvis alltid kontakta oss för rådgivning och konsultation.

Läs mer

Den digitala tidsåldern har inneburit många möjligheter för oss som arbetar med larm och säkerhet, men det är tyvärr inte bara vi som drar nytta av utvecklingen. Även metoderna för att slå ut och störa larmen blir fler. Just när det kommer till detta vinner vi mycket på att satsa på högkvalitativ teknologi och gedigen funktionalitet. Tack vare detta minimerar vi på Säkra Larm risken för att våra larm ska kunna störas ut. Detta, tillsammans med våra prisvärda erbjudanden och service, är också en av de viktiga anledningarna till att många av våra kunder väljer att köpa våra lösningar.

Du som väljer ett trådlöst villalarm kan alltid vara säker på att din bostad skyddas av en modern, trygg och stabil lösning som passar för många typer av hem och sammanhang. Och på tal om teknologi: eftersom vi erbjuder larm med kombinerad IP- och GSM-uppkoppling så behöver du inte oroa dig för utslagen funktionalitet. Vi beskriver det som att vi erbjuder både hängslen och livrem. I praktiken innebär detta att, om den ena uppkopplingen mot förmodan skulle slås ut, så kopplas den andra per automatik på.

Kontakta oss gärna för mer information om våra olika larmtyper eller tillbehör. Vi hjälper dig till de rätta lösningarna för just dina behov, och erbjuder alltid gratis hembesök där vi tittar närmare på din hemmiljö och kringliggande omgivningar. Vi tror på larmsystem som skräddarsys utifrån de unika omständigheterna och anser också att det är viktigt att du aktivt kan påverka upplägget. Till exempel ser vi det som självklart att du själv får välja huruvida ditt larm ska vara kopplat till Securitas, till din egen telefon eller kanske både och?

Mindre

Villalarm utan abonnemang

Denna typen av anpassade lösningar är en viktig röd tråd i allt vi gör och en viktig anledning till att vårt erbjudande sticker ut i mängden. Utöver detta är det viktigt för oss att förmedla ett ekonomiskt förmånligt alternativ till alla marknadens alla kostsamma abonneringstjänster. Genom att köpa istället för att hyra ditt larm och löpande behöva betala omfattande månadskostnader sparar du flera tusen i ett långsiktigt perspektiv.
Eftersom vi alltid tar fram våra larmlösningar efter kundernas specifika behov behöver du heller aldrig oroa dig över att ha köpt en mer omfattande och dyrare lösning än vad du egentligen har råd med. Kontakta oss gärna för mer information om våra villalarm utan abonnemang.

Läs mer

En stor fördel med dagens villalarm är deras mångsidiga funktionalitet. Det är aldrig några problem att husdjursanpassa systemet och i många fall kan du också aktivera bara vissa delar av larmet, i vissa rum. En mycket användbar funktion till exempel nattetid.

Hur fungerar då ett villalarm från Säkra Larm. Det beror på vilken funktionalitet du själv föredrar. Samtliga våra larmpaket inkluderar en separat knappsats samt LCD display med svensk text. För dig som uppskattar bärbara och trådlösa tillbehör rekommenderar vi att du använder den tillhörande tagen i samband med att du larmar på eller av.

Effektiva och trygga larm handlar inte bara om högkvalitativt skydd. De ska också upplevas som smidiga när det gäller hantering och överblick. Våra larmlösningar är enkla att kontrollera via Säkra Larms egen app, och om du väljer ett villalarm med kamera kan du enkelt och direkt få visuell information i samband med att larmet utlöses. Naturligtvis kan du alltid enkelt också kontrollera larmets och systemets status genom att logga in vår app. Av säkerhetsskäl är det dock inte möjligt att titta på kamerorna, om larmet inte har gått.

Många av våra kunder undrar hur det fungerar med ett trådlöst hemlarm under de perioder som till exempel hantverkare ska vistas i din bostad utan att du är på plats. Inga problem. Det är enkelt att byta ut din larmkod tillfälligt, under den tid som arbetet pågår. På så vis kan hantverkarna enkelt larma på och av utan att du för den sakens skull behöver lämna ut din egen kod. Via vår app kan du smidigt också kontrollera så att hantverkarna verkligen larmat på efter arbetsdagens slut.

Hör gärna av dig för mer information om våra lägenhets- eller villalarm och boka gärna in en tid för en hemkonsultation. Vi guidar dig till säkerhetslösningarna för dina behov.

Mindre

Tre fördelar
- Villalarm

Skräddarsytt

Vi skräddarsyr alltid efter kundens behov och ni kan själva välja om ni vill koppla larmet till Securitas och/eller era mobiltelefoner.

Tryggt & säkert

Säkra Larm funnits i över 15 år och kan med stolthet säga att vi kan säkerhet, det är en trygghet för er som kund att välja oss.

Ekonomiskt

Mer ekonomiskt fördelaktigt att äga än att hyra, larm är en investering och något man alltid kommer vilja ha.

Prisjämförelse - vad sparar du på att äga ditt larm?

Hos Säkra Larm äger du ditt larm, det gör ditt larmägande billigare över tid.
Testa själv nedan för att se vad du sparar som kund hos oss.

Tid som larmägare (år)
1
3
6
9
12
15
18
=
Du sparar 20 811 kr
Visste du att alla våra kunder äger sitt larm från dag 1. Oavsett om du inte tänkt bo kvar längre än ett 9 år så kan du alltid flytta med dig larmet till din nya bostad eller sälja det tillsammans med din nuvarande bostad

Är du intresserad av våra larmlösningar?
Låt oss kontakta dig!

Genom att fylla i formuläret så kommer vi att ta kontakt med dig och hjälpa er att hitta en larmlösning som passar just er.

Ja, jag är kund idagNej, jag är inte kund idag


Fler produkter
att läsa om

Hemlarm

Läs mer

Brandlarm

Läs mer

Vattenfelsbrytare

Läs mer
Vilket larmbehov har du?Våra produkter