fbpx
Kontakt
Övervakningskamera

Övervakningskamera hemma förebygger inbrott

Övervakningskamera hemma

Varför vänta till tjuven redan försökt ta sig in, eller – i värsta fall – redan gjort det? Med ett larm tillsammans med övervakningskamera kan du upptäcka ovälkomna personer innan de hunnit göra någon skada. Kameror utomhus är ett proaktivt skydd som förebygger och förhindrar att inbrott sker. Kameror i kombination med vårt hemlarm är en effektiv och smidig lösning för dig som vill skapa ett tryggt hem.

Vi erbjuder två olika system för kameraövervakning hemma.

Läs mer

Mångsidiga lösningar för övervakningskameror

IP-kameror

IP-kameror är vår senaste produkt inom kameraövervakning. Kamerorna kan kopplas samman med vår nya centralenhet, IQ Panel 2 och nya app som tillåter dig att styra kamerorna och se livebilder direkt i mobilen eller i din centralenhet. IP-kameror finns för både inomhus- och utomhusbruk.

Våra IP-kameror har följande egenskaper och funktioner:

 • Automatisk inspelning med hjälp av rörelsesensorer
 • Notiser direkt i mobilen då kameran aktiverats
 • Molnlagring av inspelningar som du kan titta på när som helst
 • HDR-kvalitet, maximal upplösning på 1920×1080
 • Mörkerseende (Night vision)
 • Zooma in direkt via mobilen

IP-inomhuskameran har även tvåvägs-ljudkommunikation där du kan lyssna och prata genom kameran. Det gör det möjligt att direkt prata med hantverkare som utför arbete i din bostad, eller titta till och prata med husdjur. En IP-kamera kan ersätta din vanliga babymonitor och ger dig full koll på barnen via både bild och ljud. Våra IP-kameror ingår i vårt utbud av smarta produkter för det smarta hemmet. Du kan köpa våra IP-kameror i vår webshop

Video dörrklocka

Vår smarta dörrklocka med videodetektering erbjuder professionell verifiering och åtgärd vid larm. Med bilder och videos kan du via mobilen verifiera larmorsaken eller om du har larmcentralsuppkoppling skickar vi väktare eller tillkallar polis och räddningstjänst vid inbrott eller brand. Eller så kan vi avstyra insats vid ett falsklarm. Du får en notis till din mobil eller/och din IQ panel och kan se och prata med personen som står utanför din dörr i realtid. Kontakta oss idag för beställning https://www.sakralarm.se/kontakt

 • Se vem som står utanför dörren och kommunicera utan att behöva öppna dörren
 • Försäkra dig om att barnen kommit hem i tid.
 • Säkra dina hemleveranser
 • HD-video och tvåvägsljud – Se, hör och prata med personen i 720 pixlars HD och 180 graders synfält.
 • Tillsammans med vårt elektroniska lås kan du styra tillgången till din bostad enkelt och smidigt från distans.

Installationen går att sköta själv med hjälp av vår app. Håll koll på att dörrklockan behöver kopplas på ringledningstransformatorn hos dig (du behöver själv se att du har en) och på ditt befintliga WiFI, säkerställ att du har mottagning där dörrklockan ska sitta.

Vill du ha hjälp med installationen? Kontakta oss via https://www.sakralarm.se/kontakt

E-view 2.0

Är du ute efter ett separat övervakningssystem med pålitlig kameraövervakning rekommenderar vi E-view 2.0. Det är ett bra komplement till äldre larmsystem som inte kan kopplas samman med modern övervakning. Övervakningskameran spelar in med 1080p Full HD-video och fungerar utmärkt både dag och natt. Systemet är enkelt att hantera och en pålitlig lösning för dina säkerhetsbehov. Du kan enkelt välja hur många kameror du vill ha till din fastighet eller tomt.

Är du osäker på vilken kameraövervakning som du bör välja? Kontakta oss så hjälper vi dig att se över vilket system som passar dina behov och förutsättningar. Vi på Säkra Larm är specialister på skräddarsydda lösningar och tar alltid hänsyn till exempelvis bostadens läge, tomtens storlek och andra faktorer.

Mindre

Tre fördelar med
övervakningskamera
hemma

Förebyggande

Förebygg inbrott innan det händer, ett kameraövervakningssystem är avskräckande.

Kontroll i realtid med Full HD

Titta med Full HD-video och kommunicera i realtid via smartphone eller surfplatta oavsett vart ni befinner er.

Lagring

Möjlighet att spela in och lagra material för att i efterhand kunna se händelser.

Kameraövervakning – En mångsidig lösning

Allt fler privatpersoner väljer att skaffa övervakningskameror hemma då ny teknik gett upphov för både bättre och mer kostnadseffektiva lösningar.

Faktum är att ett utomhuslarm med kameror kan fylla många olika funktioner som inte bara har med inbrott att göra. Har du kanske problem med olika typer av djur som förstör trädgården? Ett utomhuslarm med kameraövervakning är ett bra sätt att få en överblick över din egendom och se vem eller vad som inkräktar på din tomt. Nedanstående är ytterligare exempel på sådant som är bra att tänka på i valet av larm och kameraövervakning.

Läs mer

Kan du lagra videos från en övervakningskamera hemma?

Ja, självklart. Vid ett eventuellt brott kan dessa videos bli avgörande bevismaterial, framförallt om det är en övervakningskamera med bra upplösning. Med en IP-kamera kan du även spara dina inspelningar direkt i molnet som du kan titta på när som helst direkt i mobilen.

Säkerställ en trygg hemmiljö

Vi på Säkra Larm har lösningarna för dig som vill säkerställa en trygg hemmiljö. Oavsett om du är intresserad av kameraövervakning hemma, inomhus- samt utomhuslarm eller kanske en kombination av båda så har vi kompetensen för att skapa en lösning baserat på dina behov.

Kontakta oss för mer information om vårt utbud eller för att boka kostnadsfri säkerhetsgenomgång idag. Är du redan kund hos oss och behöver hjälp med ditt larm kan du kontakta vår kundtjänst dygnet runt för att registrera ditt ärende. Vår kundtjänst ringer sedan upp dig så fort som möjligt. Vid behov får du också hjälp av våra skickliga larmtekniker i de fall då supportern inte kan lösa ditt problem på distans.

Mindre

Är du intresserad av våra larmlösningar?
Låt oss kontakta dig!

Fler produkter
att läsa om

Vilket larmbehov har du?Våra produkter

Frågor & Svar

Är era övervakningskameror kopplade till larmsystemet?

Vi har både övervakningskameror som går att integrera med vårt nya larmsystem och hantera via samma app. Vi är även andra övervakningskameror som fungerar separat.

Går det att kolla på övervakningskamerorna i mobilen?

Ja, du kan se video och inspelningar från din mobil oavsett vilka övervakningskameror du har från oss.

Äger jag mina övervakningskameror?

Ja, hos oss så äger du alltid dina övervakningskameror.

Varför ska jag köpa övervakningskamera?

En övervakningskamera fyller många funktioner. En av de viktigaste är att förebygga inbrott innan det händer, våra kameraövervakningssytem är avskräckande och kan ge dig en snabb bild av vad som händer på ditt område.

Vilken upplösning filmar övervakningskamerorna?

Våra nya övervakningskameror filmar i HDR-kvalite med en maximal upplösning på 1920×1080.

Finns det övervakningskameror för att ha inomhus?

Ja, vi har specifika övervakningskameror för inomhusbruk. Genom tvåvägs-ljudkommunikation kan du även lyssna och prata genom kameran kopplat din mobil.

Kan era övervakningskameror spela in?

Du som kund kan själv välja vilka inställningar och inspelningsregler som passar dina behov. Vill du att det ska spela? Ja, det går. Vill du bestämma vilka tider då övervakningskameran ska spela in? Ja, det går. Vill du lägga in automatiska scheman och regler för när dina övervakningskameror ska spela in? Ja, det går också bra.

Är du intresserad av våra larmlösningar?
Låt oss kontakta dig!

Fler produkter
att läsa om

Övervakningskamera

Läs mer

Brandlarm

Läs mer

Vattenfelsbrytare

Läs mer
Vilket larmbehov har du?Våra produkter