fbpx
Kontakt
Våra produkter

Våra produkter

Mångsidiga larmsystem för mångsidiga behov

Vi på Säkra Larm erbjuder ett stort utbud av produkter och larmsystem. Alltid skräddarsydda för att matcha just de rådande förutsättningarna i din bostad eller i fritidshuset som står obebott vissa tider på året. Våra produkter klarar även behoven hos många mindre företag eller föreningar.

En viktig grund i vårt arbete är att hela tiden utgå från att alla kunder också har helt olika behov. Det finns med andra ord ingen enskild lösning som passar alla och betydligt mer effektivt är då att fokusera på skräddarsydda sammansättningar av produkter. Tack vare detta arbetssätt kan vi alltid erbjuda både flexibla och kompletta säkerhetslösningar i en tid då inbrott, intrång, brand och vattenskador envist fortsätter att klättra i statistiken.

Med andra ord, vårt uppdrag är att ge kunderna en chans att förebygga riskerna och ta kontrollen över hushållets säkerhet. En trygg investering – utan onödigt stora kostnader.

Här på denna sidan kan du läsa mer om samtliga av våra olika erbjudanden och produkter, Klicka gärna på de respektive boxarna för mer information, eller titta närmare på den mer sammanfattade informationen här nedanför:

Villalarm – trådlöst larmsystem

Den perfekta lösningen för dig med intresse av ett trådlöst larmsystem. Detta paket är i sitt grundutförande framtaget för att matcha behoven hos villaägare men passar även kunder som har kedjehus, radhus eller fritidshus. Inom denna produktkategori finns det många typer av tillbehör och smarta lösningar att välja mellan och paketen inkluderar alltifrån kameradetektorer, rörelsedetektorer, blått blixtljus till rök – och värmedetektorer.

Läs mer

Hemalarm – larmsystem med kamera

Statistiken för lägenhetsinbrott visar på ett ökat antal brott årligen, och flerbostadshus innebär med andra ord inte längre en skyddad zon. Vårt lägenhetslarm är ett lätthanterligt och modernt larmsystem med kamera som övervakas via en webbaserad portal. Du kan enkelt anpassa larmpaketet efter just dina önskemål.

Kundservice – för bästa support

Kundservice och support är en viktig del av vår verksamhet och något som känner stor stolthet över. När du kontaktar vår personal kan du alltid vara säker på att få professionell och kompetent hjälp. Via vår telefontjänst kan du enkelt registrera ditt ärende, vilket sedan följs upp av vår kompetenta kundsupport. I de fall som ärendet kräver teknisk insats kopplas våra larmtekniker in i ärendet.

Brandlarm – viktig integration

Som bostadsägare tvingas man löpande att förhålla sig till många olika slags risker. Men oavsett om det gäller inbrott, skadegörelse eller bränder så är förebyggande åtgärder ett utmärkt sätt att skydda sig på. Fördelen med de larmsystem som vi på Säkra Larm erbjuder är att det inkluderar detektorer för både brand och intrång. Ett enkelt sätt att ta det säkra före det osäkra.

Vattenfelsbrytare – minskar risken för kostsamma läckage

Vatten- och fuktskador är tråkiga, dyra och krångliga händelser som ofta resulterar i omfattande renoveringsarbeten och som kan komma att påverka dig och din familj under lång tid framöver. Men det behöver inte bli så illa. Liksom i fallet med bränder och inbrott så är det möjligt att minska risken för vattenläckage tack vare förebyggande åtgärder. Vår automatiska vattenfelsbrytare innebär ett perfekt alternativ i dessa sammanhang.

Har du frågor eller funderingar om våra produkter eller deras olika funktioner? Hör gärna av dig till Säkra Larms kundtjänst. Ytterligare information kan du också hitta på vår service-sida som samlar många tidigare ställda frågor och svar. Ny eller befintlig kund spelar ingen roll. Vi har lösningarna för dig och din familj, och kan hjälpa till med larmsystem och trygghetslösningar för alla olika typer av boenden.

Mindre