fbpx
Kontakt

Skydda ditt hem med inbrottslarm

Känn dig trygg i hemmet med ett inbrottslarm från Säkra Larm.
Känslan av ett tryggt boende är en känsla vi på Säkra Larm inte tycker går att överskatta. En känsla som vi omfamnar helt och hållet och som vi byggt vårt företag kring, och som våra produkter reflekterar. I kärnan av att införliva denna känsla hos våra kunder ligger våra inbrottslarm.

Varför behöver jag ett hemlarm?

23 100 bostadsinbrott anmäldes 2017, där enbart 3% av dem blev uppklarade. Anledningen till den låga procentsatsen av uppklarade brott tillskrivs den låga andelen av bostadsinbrott där det finns minst en registrerad misstänkt för brottet (Källa: Brottsförebyggande Rådet). En stor anledning till att köpa ett inbrottslarm med kamera är så man från första början inte behöver vara en del av statistiken.
Den viktigaste aspekten för ägande av ett inbrottslarm för oss på Säkra Larm är: trygghet. Ett ord värt att repetera gång på gång. För vårt mål är göra er bostad eller lokal en smart, modern och integrerad plats ni kan känna er bekväma i, en plats att slappna av i, en bubbla av trygghet.

Så fungerar våra inbrottslarm

Hemlarm och inbrottslarm sammanfattar det Säkra Larm är specialiserade inom, olika sorters larm för alla sorters bostäder, för privatpersoner såväl som företag. Där vårt fokus alltid ligger i att erbjuda det bästa inbrottslarmet med den bästa möjliga teknologin, funktionaliteten och användarvänligheten.

Vi har valt utvecklade inbrottslarm i en tid och i ett samhälle som värdesätter smarta och tillgängliga lösningar. Därför erbjuder vi alltid trådlösa inbrottslarm som är smidiga att använda och där professionell installation alltid ingår. Fortsättningsvis är våra larm kompatibla med resten av vårt sortiment så du kan samla allting på en och samma plats och styra dina system via en app i mobilen, definitionen av vad vi kallar ett smart hem.
Larmen är högst flexibla och anpassningsbara för varje specifik situation, kund och bostad. Samtliga larmpaket inkluderar en separat knappsats som du kan använda för att larm av och på och en modern centralenhet med säker larmöverföring via både GSM och IP. Och via Säkra Larms app har du möjligheten att kontrollera larmet och systemets status.

Ni har alltid möjligheten att själva bestämma vem som ska bli notifierad då ert inbrottslarm utlöses, er egen mobil plus tre andra, till larmcentral och väktare, eller båda delarna.

Inbrottslarm för villa

Vår mest sålda produkt och en av våra specialiteter är vårt inbrottslarm för villor, ett trådlöst inbrottslarm för bostäder och företag som vill ha en tryggare vardag. Ett system som har en uppsjö av tillbehör där du kan uppgradera med för att göra din bostad ännu tryggare och smartare. Husdjursanpassade kameradetektorer, rörelsedetektorer, rökdetektorer, rök & värmedetektorer, magnetkontakter för dörrar och fönster, larmsiren inne och ute med blått blixtljus, är några exempel på de tillbehör som finns, så du kan mixa och matcha tills det passar era behov och er bostad.

Men precis som vi utvecklar våra system och gör dem säkrare och ännu mer effektiva, så utvecklar även tjuvarna sin utrustning för att kunna slå ut larmsystem. Därför erbjuder vi våra larm med en kombinerad IP- och GSM-uppkoppling. Tänk dig att du har både hängslen och bälte på, faller dina hängslen av så håller ditt bälte fortfarande upp byxorna, och vice versa, detta är hur våra larms uppkoppling fungerar. Ett system vi valt att integrera i våra system för att de alltid ska vara funktionella, och skulle en av uppkopplingarna slås ut ljuder det inbyggda sabotagelarmet.

Villalarmet finns i olika modeller så du har valmöjligheten att välja den version som passar för just din situation och lokal. Är ni osäkra på vad som är optimalt för just er bostad så erbjuder vi på Säkra Larm er alltid möjlighet till gratis rådgivning och konsultation. Vårt villalarm må vara en av våra mest populära produkter, men vi är lika vassa gällande inbrottslarm för lägenheter och andra lokaler.

Inbrottslarm med kamera

Men varför vänta tills tjuvarna redan tagit sig in i er bostad? Ett inbrottslarm med utomhuskamera kombinerar det bästa av två världar där kameran är en proaktiv lösning som avskräcker inkräktare att ens försöka ta sig an er bostad. Kamerorna har en rörelsevakt med LED-belysning som du kan ställa in ska både börjar lysa och spela in när någonting rör sig framför kamerans sensor.

Vi på Säkra Larm erbjuder för tillfället två olika kamerasystem för bruk utomhus. Den första kan integreras direkt med ert larmsystem och kan styras via samma app, där ni har möjligheten att koppla den till både larmcentral och er egen mobiltelefon. Den andra är ett mer avancerat system av kameraövervakning, separat från ditt larmsystem men fortfarande lika effektivt.

Mer information kring alla fördelar och mer detaljerade förklaringar finns under produktsidan för Övervakningskamera.

Pris för inbrottslarm

Då varje lokal och bostad är unik så arbetar vi utefter vad vi kallar: ”skräddarsydda larmpaket”. Detta innebär att ni, tillsammans med våra skickliga säljare, kommer att få konstruera ett larmpaket som passar just era behov, oavsett vad det rör sig om. Därför är det en svår uppgift att säga ett exakt pris då det varierar så mycket från kund till kund beroende på deras behov.
Det vi på Säkra Larm med fullt självförtroende och gott samvete dock kan säga är att vi bistår er med ett larmsystem som är pålitligt, smidigt, hållbart och kostnadseffektivt. Vi är en av de få aktörer på marknaden som väljer att fokusera på att sälja produkter till våra kunder istället för att arbeta med abonnemang. Eftersom våra kunder själva äger sina larm blir det en mycket billigare lösning i längden. Och då snittlängden våra kunder äger ett larm innan de uppgraderar i dagsläget ligger på 9 år, så har de i slutändan sparat in 31 273 kr efter de åren. Mer information om hur mycket du sparar genom att äga ditt larm finns på Säkra Larms startsida under rubriken: Prisjämförelse – vad sparar du på att äga ditt larm?

Har ni fler frågor eller funderingar gällande priset för inbrottslarmet, deras funktioner eller allmänna frågor så slå oss en signal. Vi på Säkra Larm är alltid redo att ge er den support ni kan tänkas behöva.

Är du intresserad av våra larmlösningar?
Låt oss kontakta dig!

Genom att fylla i formuläret så kommer vi att ta kontakt med dig och hjälpa er att hitta en larmlösning som passar just er.