Intresseanmälan
Övervakningskamera

Bästa övervakningskameran
förebygger

Övervakningskamera hemma

Varför vänta till tjuven redan försökt ta sig in, eller – i värsta fall – redan gjort det? Med ett utomhuslarm och övervakningskamera hemma kan du upptäcka ovälkomna personer redan innan de hunnit göra någon större skada. Kameror utomhus är avskräckande och förebygger risken för brott. Kameror i kombination med ett hemlarm är en effektiv och smidig lösning för dig som prioriterar ett tryggt hem.

Utomhuskamera fungerar utmärkt både under dag och natt och du kan enkelt välja hur många kameror du vill ha till din fastighet eller tomt. Vi har två stycken olika system för kameraövervakning hemma. Ett system som kan kopplas samman med ditt inomhuslarm och ett mer avancerat separat system.

Läs mer

Kameraövervakning – mångsidig lösning

Faktum är att ett utomhuslarm med kameror kan fylla många olika funktioner som inte har med inbrott att göra. Du kanske har problem med olika typer av djur som förstör trädgården. Med andra ord, ett utomhuslarm med kameraövervakning är ett bra sätt att få en överblick över din egendom.
Nedanstående är ytterligare exempel på sådant som är bra att tänka på i valet av larm, har du ytterligare funderingar guidar vi dig gärna till passande lösningar.

Mindre

Varför trådlös övervakningskamera och/eller utomhuslarm?

Ett trådlöst utomhuslarm är en säker och pålitlig lösning. Ny teknik med trådlös kameraövervakning har bidragit till att denna typ av larm är svåra att störa ut. Vi på Säkra Larm erbjuder larm med trådlös övervakningskamera utomhus och inomhus – både med GSM- och IP-uppkoppling för bästa skydd och funktionalitet. Om någon mot förmodan skulle försöka störa ut larmet så utlöses alltid ett sabotagelarm.

Läs mer

Övervakningskamera – utryckning eller privatkoppling?

Du kan välja mellan att installera en utomhuskamera med koppling till Securitas larmcentral eller privatkoppla den till din egen telefon och följa upp larmet utan inblandning av extern aktör. Många väljer också att kombinera dessa typer av larm och övervakningskamera för högsta trygghet.

Inomhuslarm och/eller övervakningskamera?

Ett utomhuslarm med övervakningskamera hemma är ett komplement till ditt inomhuslarm och kan beroende på modell kopplas samman med ditt larmsystem. Du kan också kombinera ditt utomhuslarm med utomhussiren och rörelsevakt med LED-belysningar och då även skrämma bort ovälkomna gäster. Vi på Säkra Larm är specialister på skräddarsydda lösningar för just ditt hem och vi tar alltid hänsyn till exempelvis bostadens läge, tomtens storlek och andra faktorer.

Typ av larm och kameraövervakning?

Det finns olika typer av övervakningskameror som larmar på olika sätt. De mer avancerade lösningarna fungerar på ett annat sätt än utomhuslarm. På Säkra Larm har vi två stycken lösningar för utomhuslarm och utomhus kameraövervakning. En av produkterna kan integreras direkt med ditt larmsystem och styrs med samma app. Den andra lösningen är en klassisk kameraövervakning som ger en överblick över din egendom.
Systemet med övervakningskamera utomhus som integreras med hemlarmet kan kopplas både till Securitas och er egen mobiltelefon.

Lagra bilder från övervakningskamera?

Hur viktigt är det för dig att kunna lagra bilderna som övervakningskamerorna tar? Vid ett eventuellt brott kan denna typen av material fungera som bevis, framförallt om det är en övervakningskamera med bra upplösning. För andra fastighetsägare är det viktigare att ha direkt kontroll över vad som pågår, och i dessa fall behövs inte nödvändigtvis samma funktion.
Kontakta oss för mer information om vilken utomhuskamera eller kameraövervakning hemma som passar era behov.

Säkerställ en trygg hemmiljö

Vi på Säkra Larm har lösningarna för dig som vill säkerställa en trygg hemmiljö. Oavsett om du är intresserad av inomhus- eller utomhuslarm eller kanske en kombination av de båda så har vi kompetensen för att skräddarsy de rätta lösningarna för just ditt hem. Kontakta oss gärna för mer information om vårt utbud eller för att boka en hemkonsultation med oss.
Om du behöver hjälp med ett redan installerat larm så är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst där du kan registrera ditt ärende dygnet runt. Därefter ringer supporten upp dig så fort som möjligt. Vid behov får du också hjälp av våra skickliga larmtekniker, till exempel i de fall som supportern inte kan lösa ditt problem.

Mindre

Övervaknings­kamera hemma

Förebyggande

Förebygg inbrott innan det händer, ett kameraövervakningssystem är avskräckande.

Realtid

Titta och kommunicera i realtid via smartphone eller surfplatta oavsett vart ni befinner er.

Lagring

Möjlighet att spela in och lagra material för att i efterhand kunna se händelser.

Är du intresserad av våra larmlösningar?
Låt oss kontakta dig!

Genom att fylla i formuläret så kommer vi att ta kontakt med dig och hjälpa er att hitta en larmlösning som passar just er.

Ja, jag är kund idagNej, jag är inte kund idag


Fler produkter
att läsa om

Villalarm

Läs mer

Brandlarm

Läs mer

Vattenfelsbrytare

Läs mer
Vilket larmbehov har du?Våra produkter