Intresseanmälan
Övervakningskamera

Övervakningskamera hemma
- innan skadan är skedd

Övervakningskamera hemma

Varför vänta till tjuven redan försökt ta sig in, eller – i värsta fall – redan gjort det? Med ett utomhuslarm kan du upptäcka ovälkomna personer redan innan de hunnit göra någon större skada. Kameror utomhus är avskräckande och förebygger risken för brott. De är med andra ord en effektiv och smidig lösning för dig som prioriterar ett tryggt hem.

Utomhuskamera fungerar utmärkt både under dag och natt och du kan enkelt välja om du vill att kameran ska vara synlig eller dold. Kanske är det till och med så att din tomt nog behöver flera kameror? Inga problem, och de kan naturligtvis också kopplas samman med ditt inomhuslarm.

Läs mer

Mångsidig lösning

Faktum är att ett utomhuslarm med kameror kan fylla många olika funktioner som inte har direkt med inbrott eller liknande aktiviteter att göra. Du kanske har problem med olika typer av djur som förstör trädgården. Du kan kombinera ditt utomhuslarm med en utomhus siren och då även skrämma bort ovälkomna gäster. Med andra ord, ett utomhuslarm är ett bra sätt att få en överblick över din egendom.

Nedanstående är ytterligare exempel på sådant som är bra att tänka på i valet av larm, har du ytterligare funderingar guidar vi dig gärna till passande lösningar.

Mindre

Varför trådlös övervakningskamera och/eller utomhuslarm?

Ett trådlöst utomhuslarm är idag säker och flexibel lösning som fungerar utmärkt, framförallt eftersom ny teknik bidragit till att denna typen av larm är svåra att störa ut. Vi på Säkra Larm erbjuder larm med både GSM- och IP-uppkoppling för bästa skydd och funktionalitet. Om någon mot förmodan skulle försöka så utlöses alltid ett sabotagelarm.

Läs mer

Uttryckning och/eller privatkoppling?

Du kan alltid välja mellan att installera en utomhuskamera med koppling till Securitas larmcentral eller privatkoppla den till din egen telefon och följa upp larmet utan inblandning av extern aktör. Många väljer också att kombinera dessa bägge typerna av larm för mesta möjliga trygghet.

Inomhuslarm och/eller övervakningskamera?

Ett utomhuslarm med övervakningskamera hemma är ett komplement till ditt inomhuslarm och kopplas alltid samman med ditt larmsystem. Vi på Säkra Larm är specialister på skräddarsydda lösningar för just ditt hem och vi tar alltid hänsyn till exempelvis bostadens läge, tomtens storlek och andra faktorer.

Typ av larm?

Det finns olika typer av övervakningskameror som larmar på olika sätt. De mer avancerade lösningarna fungerar på ett annat sätt än utomhuslarm. Utomhuslarm är en produkt som integreras direkt med ditt larmsystem och styrs med samma app och kan kopplas direkt till Securitas larmcentral eller till era mobiltelefoner.

Lagra bilderna?

Hur viktigt är det för dig att kunna lagra bilderna som övervakningskamerorna tar? Vid ett eventuellt brott kan denna typen av material fungera som bevis, framförallt om det är en kamera med bra upplösning. För andra fastighetsägare är det viktigare att ha direkt kontroll över vad som pågår, och i dessa fall behövs inte nödvändigtvis samma funktion. Kontakta oss för mer information om vilken utomhuskamera som passar dina behov.

Vi på Säkra Larm har lösningarna för dig som vill säkerställa en trygg hemmiljö. Oavsett om du är intresserad av inomhus- eller utomhuslarm eller kanske en kombination av de bägge så har vi kompetensen för att skräddarsy de rätta lösningarna för just ditt boende. Kontakta oss gärna för mer information om vårt utbud eller för att boka en hemkonsultation med oss. Naturligtvis är det också enkelt att koppla ditt utomhuslarm till exempelvis en utomhus siren eller ett brandlarm med övervakningskamera.

Om du behöver hjälp med ett redan installerat larm så är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst där du kan registrera ditt ärende dygnet runt. Därefter ringer supporten upp dig så fort som möjligt. Vid behov får du också hjälp av våra skickliga larmtekniker, till exempel i de fall som supportern inte lyckas lösa ditt problem.

Mindre

Övervaknings­kamera hemma

Förebyggande

Förebygg inbrott innan det händer, ett kameraövervakningssystem är avskräckande.

Realtid

Titta och kommunicera i realtid via smartphone eller surfplatta oavsett vart ni befinner er.

Lagring

Möjlighet att spela in och lagra material för att i efterhand kunna se händelser.

Är du intresserad av våra larmlösningar?
Låt oss kontakta dig!

Genom att fylla i formuläret så kommer vi att ta kontakt med dig och hjälpa er att hitta en larmlösning som passar just er.


VillalarmHemlarmBrandlarmVattenfelsbrytareÖvervakningskameraFöretagslarm

Fler produkter
att läsa om

Villalarm

Läs mer

Brandlarm

Läs mer

Vattenfelsbrytare

Läs mer
Vilket larmbehov har du?Våra produkter