fbpx
Kontakt

Installera larm kostnad

Säkra Larm jobbar utifrån fyra stycken grundpelare: Ekonomi, Service, Kvalitet och Kompetens. Och för att dessa pelare ska stå stadigt har vi redan från början satsat på personalutbildningar och kompetensutveckling. Vår personal innehar expertkompetens inom våra system och hur man installerar larm, något vi vill att ni drar nytta av. Målet är att ge er ett väl fungerande larm med högsta funktionalitet, och i slutändan, högsta trygghet för er.

Du slipper Installera larm i hus själv

Vi strävar alltid efter att ni som kunder ska ha en smidig och behaglig upplevelse när ni väljer att investera i ett larmsystem hos oss. I hjärtat av denna upplevelse har våra installatörer en nyckelroll vars uppgift, att installera larmet, är början på ett säkert hem. Med Säkra Larm slipper du installera larmet själv, där vi alltid lämnar ut ett intyg på att installationen utförts av en professionell, polisgodkänd och certifierad montör.

Produkterna vi erbjuder är lätta att använda samt underhålla, och det medföljer alltid tydliga instruktionsmanualer för användningen av våra hemlarm, villalarm och andra larmsystem. Även den minst tekniskt vana individen kommer inte ha några problem med att använda Säkra Larm produkter.

Verkar något oklart angående våra larm eller installationen av dem så finns alltid Säkra Larms kundtjänst tillgänglig för att ge er support.

Installation av Watersafe – Vattenfelsbrytare

Vid montering av VVS-relaterad (Värme, Ventilation och Sanitet) utrustning så är det viktigt att det utförs av en auktoriserad aktör. Något som försäkringsbolag kräver ett anläggarintyg på för att det ska gå att få ut någon ersättning om olyckan skulle vara framme. Ett intyg som vi på Säkra Larm alltid lämnar över till er som ett kvalitetsdokument, ett bevis på att er vattenfelsbrytare är korrekt installerad av en professionell installatör och att ni har rätt till er ersättning. En trygghet som i slutändan kommer öka värdet på er bostad och kan ge rabatt på er försäkringspremie.

Kostnad för installation av larm

Säkra Larms process går ut på att vi utformar ett skräddarsytt larmpaket tillsammans med dig som kund, som passar just din bostad eller lokal. I och med att vi arbetar utifrån detta koncept så varierar priset på larmen från kund till kund beroende på vilka behov de har; där samma princip gäller för kostnaden att installera larmen. Så vare sig det behövs ett villalarm installerat i ett hus, eller ett lägenhetslarm installerat i en bostadsrätt så beror installationspriset helt och hållet på hur det skräddarsydda larmpaketet ser ut.

Fördelar med att få ditt larm installerat av Säkra Larm

Den uppenbara fördelen med Säkra Larms larminstallation är att ni helt enkelt slipper lägga ned tid och energi på att installera larmet själva. Men det finns en viktigare aspekt med att få ditt larm installerat hemma av Säkra Larm, och det är att ert larm garanterat kommer bli monterat korrekt.

Vårt mål är att erbjuda er produkter och den professionella kunskap vi besitter för att ni ska kunna vara trygga i ert egna hem. Som extra säkerhet för dig som kund är vi på Säkra Larm medlemmar i Säkerhetsbranschen, vilket innebär att vi följer tydliga branschkrav.

Dessutom erbjuder vi er alltid ett intyg som bevis på att ert system är korrekt installerat och att det är utfört av en legitimerad installatör, så ni alltid har ett dokument att presentera för ert försäkringsbolag eller vaktbolag.
Alla våra installatörer är kompetenta och utbildade larmtekniker som kan våra produkter utan och innan. Vilket leder till nästa fördel med att få larmet installerat: frågor och demonstrationer.

Är det något som är oklart eller ni undrar kring ert larm? Eller behöver nil en demonstration kring hur larmet fungerar? Då har ni en utbildad expert på plats som kan svara på de frågor och funderingar när det blivit dags att installera larm hemma.

Har du frågor eller funderingar kring våra larm eller installationen av dem så finns vår kundtjänst redo att hjälpa till. Vår kundtjänst är alltid öppen för konsultation och rådgivning för gamla såväl som nya kunder.

Är du intresserad av våra larmlösningar?
Låt oss kontakta dig!

Genom att fylla i formuläret så kommer vi att ta kontakt med dig och hjälpa er att hitta en larmlösning som passar just er.