fbpx
Kontakt
Smart plug

Allt du behöver veta om smart plug

Säkra Larm - smart plug

Säkra Larm erbjuder kvalitativa och högteknologiska lösningar och produkter både för hem och företag. Produkterna vi arbetar med erbjuder en rad olika säkerhetslösningar och riskminimeringar för din bostad och företag vare sig det gäller skydd mot brand, inbrott eller vattenskador. Det finns något som passar alla. En av de senaste produkterna som vi tagit in i vårt sortiment är smart plug.

Läs mer

Spara energi med smart plug

För att göra ert hus både säkrare och miljövänligare så rekommenderar vi smart plug. En produkt som kommer göra er elektronik enklare att hantera och kontrollera. Smart plug gör det möjligt att styra er belysning och vilken annan sorts elektronik ni kan tänka er så länge den är inkopplad i ett eluttag; och det spelar ingen roll var ni befinner er då ni kan sköta elektroniken inkopplad till era smart plugs via en app i mobilen.

Mindre

Tre fördelar
- smart plug

Distansåtkomst

Styr hemmets elektroniska apparater. Kontrollera att kaffekokaren är avstängd eller släck lampan även när ni inte är hemma.

Programmera

Ställ in olika scenarion och styr vilken belysning som ska tändas eller släckas när ni larmar av/på hemlarmet.

Smart lösning

Använd smart plug inomhus för ett komplett system av övervakning och säkerhet för alla lokaler och bostäder, 24 timmar om dygnet.

Fler fördelar med smart plug

– Använd smart plug för att kontrollera om ni faktiskt kom ihåg att stänga av kaffekokaren eller lampan, för att minimera risken att något går snett. Men också för att främja en av vår tidsålders största och svåraste frågor: miljömedvetenhet.

– Programmera och styr så er belysning släcks eller tänds när ni larmar av/på och få det att se ut som att någon är hemma även när ni är ute och reser; för det finns ingen värre känsla än att komma tillbaka till ett länsat hem efter semestern.

För att få ut så mycket som möjligt av våra system krävs det att ni kopplar samman smart plugs med larmsystemet för ett komplett paket som är både effektivt och bekvämt att använda. Ett system där ni har möjligheten att styra både er belysning och ert larm med ett knapptryck. En produkt som integrerat med ert larmsystem tillåter er belysning att slås på så fort en av era sensorer utlöses, eller som ni helt enkelt manuellt kan slå på när ni får en larmnotifikation.

Läs mer

Köp smart plug från Säkra Larm

Precis som våra andra produkter fokuserar Säkra Larm på flexibilitet och att det i slutändan ska bli mer fördelaktigt för dig som kund att äga istället för att hyra. Smart plug är en högst mobil och enkel produkt som du kan ta med dig när ni flyttar. En prisvärd produkt som det krävs ytterst lite ansträngning för att installera och innehar ett brett användningsområde. Smart plugs fungerar idag endast inomhus, men vi kommer snart släppa smart plugs även för utomhusbruk. Smart plug kopplar du enkelt ihop med ditt wi fi.

Mindre

Fyra olika Smart Plugs för landspecifika vägguttag från Säkra Larms utbud
Smart plug

Vad sparar du på att äga ditt larm?

Hos Säkra Larm äger du ditt larm, det gör ditt larmägande billigare över tid.
Testa själv nedan för att se vad du sparar som kund hos oss.

Tid som larmägare (år)
1
3
6
9
12
15
18
=
Du sparar:
20 811 kr
Visste du att alla våra kunder äger sitt larm från dag 1. Oavsett om du inte tänkt bo kvar längre än ett 9 år så kan du alltid flytta med dig larmet till din nya bostad eller sälja det tillsammans med din nuvarande bostad

Är du intresserad av våra larmlösningar?
Låt oss kontakta dig!

Fler produkter
att läsa om

Hemlarm

Läs mer

Brandlarm

Läs mer

Vattenfelsbrytare

Läs mer
Vilket larmbehov har du?Våra produkter