fbpx
Kontakt

3 fördelar med ett smart lås med kodlås för ytterdörrar

I dagens samhälle finns det ett större behov av hög säkerhet än någonsin tidigare där valet av lås för ditt hem spelar en stor roll. Som tur är håller låsen på att bli allt… smartare. Det traditionella låsets tid är förbi sedan länge och allt fler hemägare börjar upptäcka fördelarna och funtkoner med ett smart lås med kodlås för ytterdörren.

Smart lås & kodlås för ytterdörren för säkra bostäder | Säkra Larm

Allteftersom tekniken utvecklas hittar vi nya och bättre sätt att skydda oss själva, våra ägodelar och resurser. Smart lås för ytterdörrar innebär en nivå av bekvämlighet, funktionalitet och flexibilitet som traditionella lås saknar, utan att behöva kompromissa gällande säkerhet.

I denna guide utforskar vi det grundläggande med ett smart lås för ytterdörrar och varför de är ett av de bästa alternativen av dörrlås för hemägare såväl som företagare. Efter du läst denna artikel kommer du vara underförstådd med konceptet smart lås såväl som förstå de olika typerna av säkerhet de innebär.

Nyckellösa system

Har du händerna fulla? Inga problem. Vi har alla haft problem med att försöka fiska upp nycklarna långt ned i en väska. Kanske har du matkassar i händerna, eller en skrikande unge i ena handen. Nycklar kan tappas, försvinna eller glömmas av.

Smart lås är ett dörrlås med app som du kan låsa upp direkt i mobilen där du slipper hålla reda på nycklar och risken med att gömma en under blomkrukan.

Möjlighet att skicka ”E-nycklar”

Kom en släkting eller bekant tidigare än överenskommen tid eller som en överraskning medan du inte var hemma? Eller behöver yrkesmän ha tillgång till fastigheten mitt på dagen när du är på jobbet? Med ett smart lås med kodlås för ytterdörren kan du skicka e-nycklar till dem som behöver åtkomst till ditt hem.

Här är några exempel på situationer där e-nycklar kommer till användning:

  • Hyr ut eller lånar huset som en semesterplats
  • Möjlighet att tillåta leveransfirmor att lägga in paketet i huset istället för utanför
  • Tillåter potentiella nya ägare vid försäljning av huset att ta en rundvandring i det
  • Låta en vän stiga in och slappna av inomhus i väntan på att du kommer hem

Högre säkerhet

Det finns många sätt att dyrka upp ett lås. Den gamla lösningen var att skapa ett nytt lås med ny utformning som skulle förhindra inbrottstjuvarna att ta sig in, vilket bara var en tidsfråga innan de hittade ett sätt att komma runt. Idag kan du istället bara installera ett smart lås med kodlås för ytterdörren. Ett nyckellöst lås innebär att inbrottstjuvar inte har åtkomst till låskolven.

Köp ett smart lås dörrhandtag med kodlås för ytterdörren hos Säkra Larm

Ett dörrlås med app är den naturliga utvecklingen i vårt moderna samhälle där bekvämligheten av att ha allting samlat på ett och samma ställe är svårt att slå.

Kontakta Säkra Larm idag för att köpa ett av de bästa smart låsen med kodlås för ytterdörren idag och öka både säkerheten och flexibiliteten av ditt hem.

Är du intresserad av våra larmlösningar?
Låt oss kontakta dig!

Genom att fylla i formuläret så kommer vi att ta kontakt med dig och hjälpa er att hitta en larmlösning som passar just er.