fbpx
Kontakt

8 fördelar med ett trådlöst hemlarm utan abonnemang

En gång för länge sedan… så var alla hemlarm trådbundna. Att koppla samman varenda sensor, varje knappsats, kamera och annan utrustning krävde att larminstallatören behövde öppna upp väggar, dra kablar fram och tillbaka, och sedan lappa ihop allting igen – för att sedan behöva göra om alltihop vid behov av underhåll, uppdateringar eller förändringar. Trådlösa hemlarm utan abonnemang befriar oss inte enbart från dessa begränsningar, de innebär en mängd andra fördelar som vi aldrig tidigare kunnat drömma om när vi planerade att köpa hemlarm.

Fördelar med ett trådlöst hemlarm utan abonnemang

Enkelt att ta med vid flytt: Ett trådlöst hemlarm med kameraövervakning från Säkra Larm är en god investering då larmet har lång hållbarhetstid, och med vårt drift- och serviceavtal har du materialgaranti i upp till 10 år. Ska du flytta är det oerhört enkelt att ta med dig ditt trådlösa hemlarm utan abonnemang för att installera det i den nya bostaden.

Flexibla och skalbara: Är du rädd för inbrott under natten och vill skydda dig mot inbrott ännu effektivare? Inga problem. Trådlösa hemlarm är extremt skalbara och gör det enkelt att lägga till ytterligare utrustning. Det är enkelt att köpa och installera ytterligare kameror, fler rörelsedetektorer och extra dörr- och fönstersensorer både inomhus och utomhus.

Enkelt att uppgradera: Trådlösa hemlarm utan abonnemang är en säkrare investering inför framtiden än deras trådbundna motsvarighet. Om ett system eller dess komponenter går sönder eller blir utdaterade är det enkelt att byta ut dem mot nya utan att behöva riva upp väggar och tak.

Smart hem-integration: Trådlösa hemlarm utan abonnemang och smarta hem-hubbar blir allt mer kompatibla med varandra. Det är en enorm fördel och bekvämlighet att kunna sätta på och stänga av sitt hemlarm och kontrollera alla sina andra smarta hem-enheter på ett centraliserat sätt via till exempel din mobil. Kontakta Säkra Larm för att se vilka smarta hemprodukter som är kompatibla med våra larmsystem.

Prisvärt: Trådlösa hemlarm är mer prisvärda än deras trådbundna motsvarighet, speciellt på grund av att de både går snabbare och är enklare att installera. Trådlösa hemlarm utan abonnemang kan spara dig tusentals kronor under årens lopp i jämförelse med ett hemlarm med abonnemang. På Säkra Larms hemsida kan du själv testa och se hur mycket du kan spara genom att äga ditt larm istället för att abonnera.

Dubbla uppkopplingar: Hemlarm som endast förlitar sig på en landledning slutar fungera om ledningen skadats eller skurits av. Säkra Larms trådlösa hemlarm utan abonnemang har inte denna svaghet då vi använder oss av både IP- och GSM-uppkopplingar för att koppla samman alla enheter och nå larmcentralstjänster. De hemlarm som Säkra Larm använder sig av kan kommunicera även när det är storm ute eller när det skett ett strömavbrott.

Batterikraft: Trådlösa hemlarm använder batterier som dess huvudsakliga kraftkälla eller som backup beroende på vilken produkt det handlar om. Det betyder att ditt trådlösa hemlarm fungerar även vid strömavbrott.

Fjärrstyrning: Trådlösa larmsystem kan styras vart du än är i världen och tillåter dig att kontrollera larmaktivitet direkt via din telefon

Läs mer om trådlösa hemlarm utan abonnemang

Om du letar efter ett mångfacetterat hemlarm som är både prisvärt och enkelt att sköta om, då är Säkra Larms trådlösa hemlarm den bästa säkerhetslösningen för dig.

Kontakta oss direkt för mer information redan idag eller läs mer direkt här på vår blogg om våra säkerhetslösningar.

Är du intresserad av våra larmlösningar?
Låt oss kontakta dig!

Genom att fylla i formuläret så kommer vi att ta kontakt med dig och hjälpa er att hitta en larmlösning som passar just er.