fbpx
Kontakt

Lägenhetslarm utan abonnemang

En tredjedel av alla inbrott sker i lägenheter. Det visar statistik från Brottsförebyggande rådet (BRÅ) och är en siffra som förvånar många. De flesta tror att det är för svårt för tjuven att ta sig in i porten och lyckas undvika alla grannar i trappuppgången. Traditionellt sett har ju hemlarm främst varit en produkt främst för villaägare. Men det blir allt vanligare även med lägenhetslarm. Med siffrorna från BRÅ i bakhuvudet är det helt logiskt att även lägenhetsägare vill känna en större trygghet.

Med ett lägenhetslarm utan abonnemang behöver du inte betala en månadshyra av larmet eftersom du själv äger det. Det gör att du som kund kommer att spara tusentals kronor över tid och du väljer själv om du vill att larmet ska vara kopplat till ett larmcentral eller inte. Lägenhetslarmets pris kommer att betala av sig i det långa loppet.

Säkrare hem med lägenhetslarm

Ett lägenhetslarm är ingen garant för att undvika inbrott. Larmet har dock en avskräckande effekt, vilket är en av de allra största anledningarna till att skaffa ett larm till hemmet. Skulle inbrottstjuven trots allt välja att försöka att bryta sig in i just din lägenhet upptäcks inbrottet av larmoperatörer (om man väljer den tjänsten) som kan larma polis eller väktare. Skulle man välja ett larm utan att vara kopplad till ett larmbolag är det du själv som larmar räddningstjänst om någon skulle försöka bryta sig in i hemmet.

Skräddarsydda lägenhetslarm för era behov

Ett lägenhetslarm består i stort sett av samma komponenter som ett villalarm. Skillnaden är till stor del att en lägenhet inte har samma behov av vad som kallas för skalskydd. Det vill säga det skydd som täcker fönster och dörrar. Exakt vilka funktioner som ingår i lägenhetslarmet beror på vilka funktioner ni vill ska ingå.

Funktioner i lägenhetslarm

Moderna larmsystem har inte bara den klassiska funktionen som inbrottslarm. Säkra Larms inbrottslarm för lägenheter bidrar med flera smarta funktioner som ytterligare höjer säkerheten i hemmet. Dessutom är det inga som helst problem med att ha husdjur i lägenheten.

Brandlarm

Brandlarm som är inkorporerat i helhetslösningen. Med kamera där larmoperatören direkt kan se om brandkår behöver tillkallas. Med brandlarm och hemlarm i en och samma lösning är ni mycket säkrare i er egen hem.

Inbrottslarmet gör att ni vet att inte någon varit inne i ert hem. Ni kan vara säkra på att inte någon är inne i er lägenhet när ni kommer hem från jobbet eller när era barn kommer hem från skolan. En ökad trygghet för er och er familj helt enkelt.

Vattenfelsbrytare

Hemlarmet kan även inkludera vattenfelsbrytare. Ett smart tillägg som varnar och stänger av vattnet i hemmet om en vattenläcka skulle uppstå. Det minimerar risken för vattenskador i ditt hem. Vissa försäkringsbolag erbjuder lägre premier med en vattenfelsbrytare installerad.

Husdjur och hemlarm

Husdjur hemma, hur funkar det? Förr kunde det vara ett problem med att hemlarm utlöstes av att husdjuren rörde sig i hemmet. Det är inte längre något som man behöver vara orolig över. Våra lägenhetslarm är förinställda för att inte larma för husdjur.

Prisvärt lägenhetslarm i Sverige

Att själv äga sitt hemlarm är en långsiktig investering. Priset för lägenhetslarm i Sverige skiljer sig mycket från beroende vilket bolag du anlitar, men också vad för behov du har. Eftersom vi alltid arbetar med skräddarsydda helhetslösningar varierar priset för våra  lägenhetslarm från fall till fall. Med Säkra Larm får du lösningar som kommer att vara ekonomiskt fördelaktiga och perfekt anpassade efter dina behov och förutsättningar. Kontakta Säkra Larm för att investera i ett lägenhetslarm utan abonnemang idag.

Är du intresserad av våra larmlösningar?
Låt oss kontakta dig!

Genom att fylla i formuläret så kommer vi att ta kontakt med dig och hjälpa er att hitta en larmlösning som passar just er.