fbpx
Kontakt

Säkra Larms guide till villalarm – Vanliga frågor och svar om vårt mest populära larmsystem

En av Säkra Larms mest populära larmlösningar är våra moderna och trådlösa villalarm, och det av god anledning. Det är en smart och flexibel larmlösning som passar bostäder såväl som mindre företag och innebär en pålitlig och smart säkerhet till ett lågt pris.

I denna text tänkte vi svara på några av de vanligaste frågorna vi stöter på gällande vårt villalarm och förhoppningsvis räta ut några frågetecken du kan tänkas ha.

Hur installeras ett villalarm?

Säkra Larm installerar det åt dig. Vi arbetar alltid med skräddarsydda helhetslösningar baserade på dina behov och förutsättningar. Vi erbjuder en heltäckande tjänst där vi hjälper dig från projektering och planering, till leverans och som sagt: installation. Med Säkra Larm slipper du lägga ned tid och energi på att installera larmet själv och kan samtidigt vara trygg i att larmet blir korrekt installerat då Säkra Larm är en polisgodkänd installatör enligt tillståndsbeviset DNR: AtL-578-111/08.

Dessutom erbjuder vi alltid ett intyg på att ditt villalarm blivit installerat av en professionell installatör så att du alltid har ett kvalitetsdokument att visa upp för försäkringsbolag och vaktbolag.

Vem kopplas larmet till när det aktiveras?

Det är det som är så bra med vårt villalarm – du bestämmer själv. Du kan antingen koppla ihop det med din egen mobil och upp till tre ytterligare mobiler, till larmcentral och väktare, eller båda delarna.

Vi ser det som en självklarhet att du ska ha möjligheten att själv bestämma hur ditt larm fungerar så du kan anpassa det efter dina behov och förutsättningar.

Hur vet jag när det är dags att byta batterier på mitt villalarm?

Det berättar den själv! När det börjar blir dags att byta batterier får du ett sms av ditt villalarm eller av larmcentralen då batterinivån börjar bli låg. Du får sms:et i ett tidigt skede innan batteriet laddat ur så du har gott om tid att byta.

Hur mycket sparar jag på att äga mitt larm istället för att hyra?

Det mest ekonomiskt fördelaktiga alternativet är ett villalarm utan abonnemang. Genom att äga ditt villalarm istället för att hyra kan du i slutändan spara tusentals kronor.

Vill du veta exakt hur mycket? Ta en titt på vår startsida och använd dig av vår prisjämförelse för att se hur mycket pengar du kommer kunna spara under årens lopp. Vi kan avslöja att efter 3 år har du redan börjat spara in pengar. Med tanke på att våra kunder i snitt äger sina villalarm i 9 år innan de väljer att uppgradera så kan du föreställa dig hur mycket du kommer spara i långa loppet.

Investera i ett villalarm idag

Med Säkra Larm äger du din egen trygghet. Kontakta oss idag och köp ett villalarm med kompletterande kamera, rörelsedetektor, rökdetektor, utomhussirén och magnetkontakter redan idag för ett komplett skydd för dig, din familj och din bostad.

Är du intresserad av våra larmlösningar?
Låt oss kontakta dig!

Genom att fylla i formuläret så kommer vi att ta kontakt med dig och hjälpa er att hitta en larmlösning som passar just er.