fbpx
Kontakt

Varför ska jag köpa en utomhussiren?

Utomhussirenen är en av de mest grundläggande säkerhetsprodukterna på marknaden som innebär ett effektivt skydd till ett överkomligt pris. När en utomhussiren utlöses avger den ett högt, skarpt ljud och blinkar samtidigt intensivt som påkallar uppmärksamheten av alla personer i närheten. Detta gör den till den perfekta produkten för att avskräcka tjuven från att ens försöka göra inbrott i er bostad.

Men inte bara det, förutom att en siren utomhus kan varna grannar, dig och andra personer i närheten vid ett pågående inbrott, så kan den även användas för att varna vid brand. Den viktigaste faktorn när det kommer till bränder är tid och desto snabbare någon kan tillkalla brandkåren, desto bättre. Vid en eventuell brand börjar din siren utomhus tjuta så fort branden upptäckts för att du ska kunna tillkalla räddningstjänst fortast möjligast. Eller så hinner kanske till och med grannen släcka branden innan den hunnit göra någon skada.

Hur effektiva är utomhussirener?

Det sista en inbrottstjuv vill ha är uppmärksamhet, och ingen annan larmprodukt påkallar uppmärksamhet bättre än en utomhussiren. En utomhussiren är i slutändan ett av de mest effektiva avskräckningsmedlen som finns och tvingar inbrottstjuvar att avbryta sitt inbrottsförsök.

Den är lika effektiv är den som ett brandlarm är effektivt i att påkalla din uppmärksamhet vid eventuell brand.

Det är en larmprodukt vi på Säkra Larm rekommenderar att investera i ett tidigt skede på grund av dess enkla men oerhört effektiva egenskaper, och ännu effektiv blir den ju fler du har. Med en extra siren för ditt larm utomhus gör du det ännu jobbigare för tjuven då den behöver slå ut två ljudkällor och är ett måste för den som önskar en högre nivå på sitt larmskydd.

Funktioner och egenskaper för Säkra Larms utomhussirener

Funktioner och egenskaper för Säkra Larms utomhussirener inkluderar:

  • Väderbeständig och robust konstruktion utvecklad för det svenska klimatet
  • Två olika larmljud vid inbrott och brandlarm
  • Upp till 8 års batteritid
  • Krypterade algoritm för att skydda mot hackning och andra attacker
  • Enkel, trådlös installation och användning
  • Dubbelt manipuleringsskydd (vägg + hölje)
  • Trådlös konfiguration via larmpanelen
  • Styrning via fjärrkontroll för att larma på/av
  • Ljuder normalt i tre minuter och återställs sedan automatiskt (kan ändras i inställningarna)

Utomhussirener: prisvärda, effektiva säkerhetsprodukter

Larmsirener utomhus är väl värda sitt pris med tanke på sin effektivitet. I kombination med klisterlappar och skyltar som informerar om att ditt hus är bevakat är det en av de mest effektiva förebyggande larmprodukterna.

Kontakta Säkra Larm för mer information om våra sirener för larm utomhus och för att få en installerade vid din bostad redan idag.

Är du intresserad av våra larmlösningar?
Låt oss kontakta dig!

Genom att fylla i formuläret så kommer vi att ta kontakt med dig och hjälpa er att hitta en larmlösning som passar just er.