fbpx
Kontakt

Därför bör du investera i trådlöst villalarm

Att ha ett villalarm är idag inte något ovanligt, allt fler väljer helt enkelt att prioritera ett tryggt hem. Fortsätt läsa för att ta del av varför vi tror att villalarm utan abonnemang blir allt vanligare.

Trådlöst villalarm ger ett starkare skydd mot inbrott

Varje år sker ungefär 20.000 inbrott i Sverige, var 5:e boende uppger att de någon gång varit utsatta för ett inbrott i sitt hem (Källa: Stöldskyddsföreningen). Innan tjuven slår till är det vanligt att de rekar i området för att se vart det är mest lämpligt att slå till. Ett larm gör att det är mindre troligt att tjuven bryter sig in i just ert hus. Om tjuven ändå skulle bryta sig in för att stjäla era värdesaker ger ett larm tjuven mindre tid att stjäla dina värdesaker. Villalarm med övervakningskamera ger större chanser att sätta dit tjuven och få tillbaka era saker.

Brandsäkert hem med trådlöst villalarm

En annan anledning till att skaffa trådlöst villalarm är det ökade brandskyddet. Precis som vid ett inbrott kan en brand ställa till med stor förödelse och vill det sig riktigt illa kan liv vara i fara. Ett hemlarm med integrerat brandlarm ger fler fördelar än ett vanligt brandlarm. Börjar det brinna när du inte är hemma och du har en vanlig brandvarnare kommer branden att upptäckas i ett senare skede, eftersom brandvarnaren endast varnar och inte kontaktar räddningstjänst eller larmbolaget. Med ett trådlöst villalarm från Säkra Larm tar alla installerade kameradetektorer bilder och skickar dem till din mobiltelefon samt till larmcentral. Det gör att du direkt kan ringa till räddningstjänsten om det skulle behövas.

Sov lugnt med ett villalarm

En av de allra starkaste anledningarna till att skaffa ett trådlöst villalarm är att du kan slappna av och inte vara orolig över ditt hem. Du vet att det inte har varit någon inne i ditt hus när du kommer hem efter att du varit bortrest eller när barnen kommer hem från skolan. Du kan också vara säker på att du gjort allt för att du så snabbt som möjligt ska få reda på om det börjar brinna. Ett larm ska finnas som en trygghet och en säkerhet.

Kostnadseffektiv säkerhet

Det finns två olika sätt att ha ett hemlarm. Antingen så hyr man larmet av larmbolaget, eller så köper man ett villalarm utan månadsavgift. Ett villalarm utan abonnemang, att själv äga sitt larm är mer kostnadseffektivt i längden jämfört med att betala en fast månadskostnad under flera års tid.

Trådlöst villalarm – smidigt och enkelt

Ett modernt hemlarm ska vara enkelt att använda för alla i familjen och det ska inte störa i vardagen. Förutom när larmet aktiveras ska det varken synas, höras eller stjäla någon uppmärksamhet. Ett ytterligare steg som gör hemlarmet ännu smidigare är fjärrstyrning. Det innebär att du enkelt kan stänga av eller aktivera larmet oavsett vart du befinner dig med en app i din smartphone. Det gör att du snabbt kan agera om det behövs och att du har full kontroll över ditt hemlarm även när du inte är hemma.

Har du fler frågor om Säkra Larm, våra erbjudanden, våra bäst-i-test villalarm utan abonnemang, eller undrar hur vi kan hjälpa dig att skapa ett tryggare hem till ett bättre pris? Tveka inte att kontakta oss direkt eller via vår hemsida!

Är du intresserad av våra larmlösningar?
Låt oss kontakta dig!

Genom att fylla i formuläret så kommer vi att ta kontakt med dig och hjälpa er att hitta en larmlösning som passar just er.