fbpx
Kontakt

Fördelar med att köpa hemlarm framför att hyra – Hemlarm pris

Att köpa eller hyra ett hemlarm kommer med sina respektive fördelar och nackdelar. Vilket alternativ som passar bäst beror i många fall på dina rådande omständigheter och situation. I denna artikel kommer vi tala specifikt om alla fördelar du drar nytta av när du väljer att köpa ett hemlarm över att hyra gällande allt från funktion till hemlarm pris.

Fördelarna med att äga sitt hemlarm

Behöver du väktartjänst? Välj själv

När du hyr ditt hemlarm får du oftast inte vara med och välja hur och om du vill ha väktartjänst, abonnemanget är redan förutbestämt och motsvarar inte alltid dina specifika behov. 

När du äger ditt larm så har du alltid möjligheten att välja själv om du vill ha väktartjänst eller ej. Du kan också välja vilken typ av tjänst eller åtgärd du vill ha, du kan också välja bort väktartjänst helt, allt för att passa dina specifika behov. 

Välj vad du vill betala för

När du väljer att köpa ett hemlarm framför att hyra det slipper du de eviga månadsavgifterna att hålla reda på månad ut, och månad in. Det enda du betalar för är den initiala kostnaden för hemlarmet samt vanlig driftkostnad under åren för att säkerställa dess funktion. Till exempel batterier för trådlösa larmprodukter. 

Medan den initiala kostnaden för att köpa hemlarm ofta är högre än att hyra, så är det en investering som vi lovar kommer löna sig i långa loppet.

Billigare hemlarm pris

När du väljer att köpa framför att hyra blir hemlarm priset billigare över tid. Efter bara 4-5 år har du sparat in pengar som bara ökar för varje ytterligare år du äger ditt larm. Med tanke på att våra kunder i genomsnitt äger sitt hemlarm i 9 år innan de väljer att uppgradera så kan du tänka dig hur mycket du kan spara i slutändan. 

Vi rekommenderar att ta en sväng förbi vår startsida där du kan testa och se vad du sparar på att äga ditt hemlarm över tid.

Utforma det precis hur du vill

När du köper ditt hemlarm har du full frihet att utforma det precis hur du vill. Vi rekommenderar alltid att kombinera ett inbrottslarm med brandlarm. Bestäm själv hur många komponenter du vill har för att skydda ditt hem. Om du vill larma andra byggnader som garage, uthus eller liknande. Komplettera hemlarmet när du vill med ytterligare larmprodukter.

Det är ditt larm. Du bestämmer själv vad du vill göra med det, hur du vill, när du vill.

Öka tryggheten i ditt hem med Säkra Larm

Köp ett billigt hemlarm från Säkra Larm idag. Vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar där vi hjälper dig från start till mål med allt från att utforma larmet för ditt hem, leverans och installation, till underhåll och service. Kontakta oss för att lära dig mer om våra hemlarm idag.

Är du intresserad av våra larmlösningar?
Låt oss kontakta dig!

Genom att fylla i formuläret så kommer vi att ta kontakt med dig och hjälpa er att hitta en larmlösning som passar just er.