fbpx
Kontakt

3 bästa smarta hemenheterna

Ett smart hemsäkerhetssystem kombinerar många av funktionerna med traditionell säkerhetsutrustning och system med möjlighet att övervaka, kontrollera och interagera med ditt hem från en app i din mobil eller läsplatta, och många automatiska funktionaliteter. 

I denna artikel kommer vi gå igenom vår lista över de 3 bästa smarta hemenheterna, vad som gör dem så smarta och varför de är värda varenda liten krona de kostar.

1. Smart plugs

Först på vår lista av de bästa smarta hemenheterna är en produkt som kallas “Smart Plugs”. De kallas ibland även “Wi-Fi vägguttag”. Det är en mobil stickkontaktadapter som du kopplar in i ett vägguttag och kan styra via vår app i mobilen. Med en smart plug styr du alltså själv vägguttaget och kan sätta på eller stänga av den inkopplade enheten manuellt, skapa scheman såväl som integrera den med andra larmenheter för när vägguttaget aktiveras/deaktiveras.

Varför smart plugs är först på vår lista av de bästa smarta hemenheterna är på grund av dess flexibilitet. Den fungerar med den mesta elektronik som behöver ett vägguttag och gör det enkelt och smart att styra dem. 

Läs mer om fördelarna och funktionerna med smart plugs.

2. Smart lås

Smart lås, elektroniskt lås, digitalt lås. Kärt barn har många namn. Ett smart lås är helt enkelt ett elektroniskt lås för ytterdörren som ersätter det traditionella nyckellåset. Det smarta låset är nummer två på vår lista över de bästa smarta hemlösningarna på grund av de många smarta säkerhetsfunktionerna de tillför ett hem:

  • Känner om dörren är öppen. Råkar du lämna dörren öppen eller är orolig för barnen att barnen ska öppna dörren. Du får en notis varje gång dörren öppnas eller stängs så du slipper oroa dig. 
  • Automatisk upplåsning med hjälp av mobilen. Med hjälp vår app i mobilen känner ditt smarta lås igen när du närmar dig dörren.
  • Fjärrstyrning via en app i mobilen. Öppna dörren från distans när barnen kommer hem från skolan, hantverkaren som fixa något eller  
  • Automatiska larmfunktioner vid inbrott och brand. 

Läs mer om fördelarna och funktionerna med smart lås.

3. Smarta övervakningskameror

En övervakningskamera är ett måste för att skapa ett säkert hem. Det genererar inte enbart bevismaterial för att kunna ställa tjuven till svars om ett inbrott sker, de ökar upptäcktsrisken som avskräcker tjuven att göra inbrott från första början. Men dessa funktioner uppfyller även en traditionell övervakningskamera. 

Den smarta övervakningskameran tillför ytterligare funktioner som gör hanteringen av dem enklare och flexiblare och ditt hem säkrare:

  • Automatisk inspelning med hjälp av rörelsesensorer som minimerar energiförbrukningen
  • Möjlighet att se live-feed direkt i mobilen eller från din IQ Panel 2. 
  • Notiser direkt i mobilen då kameran aktiveras för att själv kontrollera vad som skett
  • Molnlagring av inspelningar som du kan titta på när och var som helst
  • Tvåvägs-ljudkommunikation där du kan lyssna och prata genom kameran

Det är av dessa egenskaper som gör att den smarta övervakningskameran är den tredje bästa smarta hemlösningen på vår lista.

Läs mer om fördelarna och funktionerna med smarta övervakningskameror.

Investera i ett smart hem med Säkra Larm

Vi erbjuder ett brett utbud av smarta produkter inklusive en av marknadens bästa smarta hem controller(styrenhet). Kontakta oss för mer information och bygg ditt smarta hem redan idag och gör din vardag lite smarta och mycket säkrare.

Är du intresserad av våra larmlösningar?
Låt oss kontakta dig!

Genom att fylla i formuläret så kommer vi att ta kontakt med dig och hjälpa er att hitta en larmlösning som passar just er.