fbpx
Kontakt

Säkra Larms hemlarm bäst i test hos PC För Alla

“Prisvärt hemlarm övertygar stort” skriver Andreas Bergman, testredaktör för datortidningen PC För Alla, som ger vårt hemlarm betyget 5 av 5 möjliga. Med det är vårt hemlarm/villalarm utan abonnemang bäst i test och det enda larmet som fick full pott i PC För Allas stora test av kompletta smarta hemlarm som styrs med mobilen“. Detta är ett pågående projekt där PC För Alla testar larmen av alla stora larmleverantörer varje år. Vi är väldigt stolta över resultatet eftersom detta var första gången vi var med i deras testning!

Vi vill tacka PC För Alla som tagit sig tiden att testa vårt hemlarm och är oerhört glada över det goda betyget! Läs hela omdömet.

Så, vad är det som gör vårt hemlarm bäst i test?

Omdöme av vårt hemlarm

I denna sektion tänkte vi presentera det positiva och negativa i PC För Allas omdöme om vårt hemlarm och ge vårt perspektiv på det.

Positivt

 • “Prisvärt grundskydd med en låg månadsavgift när hårdvaran är betald.”
  Det är inte så mycket att säga här mer än att hos Säkra Larm äger du alltid ditt larm som i längden blir mycket billigare än att abonnera det. Månadsavgiften består av tillval du själv väljer i form av väktartjänst eller drift- & serviceavtal. 
 • “Anpassningsbar och användarvänlig plattform.”
  Vår app har genomgått många förändringar under det senaste året och nu med PC För Allas godkännande och goda betyg känner vi oss väldigt nöjda med resultatet.
 • “Bra utbud av tjänster och produkttillval.”
  Och många fler kommer det att bli! Vi utvecklar ständigt våra tjänster och introducerar kontinuerligt nya produkter för att göra ditt hem säkrare, och användningen av ditt hemlarm smidigare.
 • “Kompatibelt med flertalet Z-Wave-produkter.”
  Vi är övertygade om att smarta hem, uppkopplade och automatiska system och funktioner är en stor del av framtiden. Det gör ditt hem dels mycket säkrare, dels mycket smidigare och enklare att hantera. Därav har vi valt att fokusera allt mer på olika typer av smarta larmsystem och produkter.

Negativt

 • “Hög initial kostnad (beroende på tillval)”
  Hos Säkra Larm äger du ditt larm. Medan detta innebär en högre initial kostnad, så blir det mycket billigare i längden än om du hade abonnerat. Du som kund kan självklart välja att delbetala ditt köp över den tid som passar dig. Våra kunder äger i genomsnitt sitt larm i nio år innan de uppgraderar larmet, och desto längre du äger larmet, desto mer sparar du. Du kan se och testa hur mycket du kan spara på vår hemsida

Hur testar PC För Alla larmet?

För att identifiera vilket hemlarm som är bäst i test så testar PC För Alla systemen i olika hem kontinuerligt och uppdaterar dem med jämna mellanrum med nya mjukvara och hårdvara/produkter som ges ut. Larmen testas genom att utlösas på olika sätt och se hur effektiva de är och hur upplevelsen är att administrera systemet själva i app och webbtjänst. De ser också över detaljer om installation ingår eller inte, och hur smidig den är. 

Köp ett bäst i test villalarm utan abonnemang från Säkra Larm

Kontakta Säkra Larm för att en skräddarsydd larmlösning baserad på dina behov. Vi hjälper dig genom hela processen från start till mål med riskanalys, projektering, installation och underhåll. Vi besöker ditt hem för att identifiera alla potentiella säkerhetsrisker och utformar ett system perfekt anpassat efter behov och förutsättningar. 

Läs mer om vårt bäst i test villalarm utan abonnemang.

Är du intresserad av våra larmlösningar?
Låt oss kontakta dig!

Genom att fylla i formuläret så kommer vi att ta kontakt med dig och hjälpa er att hitta en larmlösning som passar just er.