fbpx
Kontakt

Hemlarm: En larmlösning för alla

I över 15 år har Säkra Larm utvecklat och tillgodosett svenska bostäder med säkerhetslösningar av olika slag. Säkra Larms hemlarm sammanfattar vad vi är bäst på; olika typer av larm för ditt hem, för alla typer av bostäder. Ett hemlarm från Säkra Larm är en heltäckande lösning för alla typer av bostäder; allt från en villa ute på landet, en lägenhet belägen i stadens centrum, till radhus, fritidshus, kedjehus och sommarstugor. Säkra Larms mål med vårt hemlarm är att göra din vardag både smartare och säkrare.

Skräddarsydda lösningar

Alla individer är unika med sina personliga behov och krav. På samma sätt är en bostad unik. Säkra Larm arbetar alltid med skräddarsydda helhetslösningar av hemlarm för att ge er bästa möjliga säkerhet till ett rimligt pris. Boka tid med Säkra Larms professionella personal och gör er vardag tryggare. Ni kan också kontakta Säkra Larm direkt så bistår vi med den expertkompetens som behövs för att göra ditt hem säkert och smart.

Köp istället för att hyra

Att äga ett hemlarm utan månadskostnad är billigare än att hyra. Det är ett dyrare inköpspris, men med tanke på att Säkra Larms kunder i genomsnitt har sitt hemlarm i nio år innan de väljer att uppgradera så lönar sig det i längden. Efter nio år har du sparat in många tusenlappar på att äga ditt larm och om du tänker efter, vilken annan typ av elektronik i hemmet hyr du idag?

Senaste teknologin och bästa användarvänlighet

Säkra Larm värdesätter användarvänlighet för alla produkter. Hemlarm och andra typer av säkerhetslösningar ska inte bara vara säkra och effektiva, de ska också vara enkla att använda och underhålla. Säkra Larm satsar på produkter med en smart funktionalitet med webbaserade portaler, appar, fjärr- och tagkontroller, samt olika typer av trådlösa hemlarm.

Äg din trygghet med Säkra Larm

Säkra Larms verksamhet är byggd ovanpå fyra pelare som genomsyrar Säkra Larms produkter och tjänster:

  • Ekonomi: Säkra Larms produkter och system är en fördelaktig investering rent ekonomiskt. Du äger ditt larm i kombination med att Säkra Larms lösningar alltid är skräddarsydda, vilket betyder att du aldrig behöver köpa något som inte behövs.
  • Kvalitet: Med marknadens bästa produkter och utbildad personal kan Säkra Larm både leverera och installera helhetslösningar av högsta kvalité
  • Service: Med Säkra Larm har ni alltid tillgång till högkvalitativ service via det serviceavtal Säkra Larm erbjuder
  • Kompetens: Säkra Larms personal har en gedigen utbildning och lång arbetserfarenhet. Ta chansen att rådslå med dem och få svar på dina frågor om allt larm relaterat. De hjälper dig hitta säkerhetslösningen som är perfekt för dig och din bostad

Kontakta Säkra Larm direkt eller ta en titt runt på vår hemsida om ni vill veta mer om Säkra Larms hemlarm med kamera utan abonnemang. Säkra Larm har ett brett utbud av olika produkter och tillbehör för hemlarm utan månadskostnad som gör din bostad både trygg och smart. Säkra Larms produktutbud för hemlarm består bland annat av:
– IR-kameradetektor inklusive rörelsedetektor
– IR-detektor
– Magnetkontakt
– Rökdetektor
– Samt mycket mer

Är du intresserad av våra larmlösningar?
Låt oss kontakta dig!

Genom att fylla i formuläret så kommer vi att ta kontakt med dig och hjälpa er att hitta en larmlösning som passar just er.